Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fülbelövés babának. Mit tegyek?

Fülbelövés babának. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap lövettük a babám fülét nagy hírű csajszival,hogy biztos jól sikerüljön... Iszonyúan elrontotta! Elsőt belőtte(másik színű fülbevalóval,mint amit kértünk) a második nagyon szarul sikerült,tanácsára újralőtte,ami szintén nem sikerült,ezért kivette a fülbevalót! Én meg este kivettem a másikat is,mert annyira sajnáltam. Ilyenkor ti mit csinálnátok a helyembe? Mennyit várjak? Tudnátok ajánlani valakit? Negatív kommentek kíméljenek! Köszönöm

2012. júl. 20. 09:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a védőnőt kértem hogy ajánljon valakit aki tud fület lyukasztani pisztollyal. Ajánlott egy kozmetikust aki szintén nemrég szült. Ő 1 perc alatt gyönyörűen belőtte neki mindkét fülébe a fülbit.

Védőnőt kérdezd meg biztos tud ajánlani valakit, ott annyian megfordulnak nála. Vagy esetleg a havi kontrollon kérdezz meg más kisbabás anyukákat!

A helyedben én várnék 2 hónapot minimum biztos az új lyukasztással. De nem fog látszódni a réginek a helye szerintem, még nagyon pici a babád, hamar összeforr a seb.

2012. júl. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!