Majdnem 3 hónapos babának mivel tudom ízesíteni a tápszerét? Nem akarja meginni!
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 10:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges ízesíteni mert a pici babáknak nincs szükségük ízekre. Inkább az okát kellene megkeresni, azt amiért nem akarja meginni. Esetleg fáj a pocika, a torka, ilyenkor elutasítják az ételt.
2/6 anonim válasza:
Semmivel ne ízesítsd. Próbálj meg másféle tápszert.
3/6 anonim válasza:
Semmivel se ízesíts, válts tápszert. Gondolom HA-sat adsz neki, az borzasztóan keserű, ne csodálkozz rajta, ha nem issza meg. Próbálkozz másik fajtával, előbb-utóbb csak találsz egyet, amit elfogad.
Nekem másfél hónapos volt, amikor nem akarta meginni a Humana HA tápit, akkor váltottunk Humana baby fit banános ízesítésűre, ami refluxos babáknak is való, na az bevált, és egyből megitta.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a kislányom tejfehérje érzékeny,így Peptit kap!Nem sok féle tápszer közül tudnánk választani...
2012. okt. 4. 13:33
5/6 anonim válasza:
Nekünk a banánpüré bevált ízesítésre, ez a kezdő tápszerekben is van, elég 1-2 kiskanállal bele, ugyanez a probléma volt nálunk is.
6/6 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök szintén a Peptivel, jövö héten lesz 3 hónapos, már inkább nem is eszik hanem kiköpi, van hogy csak 60 ml-ket eszik egy evésre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!