A tápszert lehet valamivel ízesíteni, ha nem eszi meg 10 hónapos lányom?
Figyelt kérdés
Eddig anyatejes volt, de már olyan vizes hogy 20-30 perccel szoptatás után éhes.2012. aug. 2. 17:48
1/8 anonim válasza:
Nem kezted még el a hozzátáplálást? Azzal ki tudnád váltani a szopikat..Ha reggel este még szopizna, addigra meg már biztosan termelődne olyan minőségű..
2/8 A kérdező kommentje:
Már csak este szopik, de kell neki a tej alapú táplálék, nem?
2012. aug. 2. 18:00
3/8 anonim válasza:
Tejpeppel, rizspeppel. Tobbfajta izesitesu van. Kiprobalhatod a vaniliasat, altalaban azt minden baba szereti.
4/8 anonim válasza:
Nekem az orvosuk azt mondta,hogy 1/4 édesítőszert tehetek a tápszerébe,mivel a mi speckós tápszerünk elég keserű volt a tej után.
Nem kellett sokáig,lassan kihagytam belőle és elfogadta úgy is.
De mielőtt kipróbálnád esetleg így,azért kérdezd meg az orvosotokat.
Tudod,az orvosok sem egyformák és nem mindenben azonos a véleményük.
5/8 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy van kimondottan ízesített tápszer is, pl. Humana baby fit- banán-vanília ízű, vagy a Milupa-s banán ízű.
3. as voltam.
6/8 anonim válasza:
En reggel ovomaltint teszek a tapszerebe, este uresen kapja.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Milupa Banán ízű tápszert is kipróbálhatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!