Anyatejet lehet ízesíteni valamivel hogy megigya még 9 hónapos kisfiam? Magában már nem kell neki.
Figyelt kérdés
Sajnos szinte nem iszik semmit, nem kell neki a gyümölcslé, tea, még a vízből iszik meg egy kicsit. Ekcémás így finom tápszer, tejpép nem jöhet szóba, tejtermék sem.2009. szept. 6. 14:22
1/4 anonim válasza:
Biztos lepontoznak majd,de ha ennyire nem iszik akkor én tennék bele egy kis cukrot,esetleg meghinteném kakaóval :)
Szopizni már nem akar? Fagyasztott a tej?
Különben magának a tejnek nem lesz az ízesítéstől baja,ha arra gondoltál.
2/4 anonim válasza:
7 hónapos lányom pl. csak úgy issza meg a tápszert, ha valami gyümölcsöt turmixolok bele Neki. Legjobban a körtés verziót szereti. Próbáld meg anyatejjel megcsinálni ugyanezt, talán bejön.
3/4 anonim válasza:
Az én fiamnak sem kellett a tápszer egy idő után, és a gy.orvos javasolta a vaníliás cukrot. Nálunk bevált!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
Nem szopizik már 2 hónapos kora óta, azóta fejem neki a tejet de már nem issza meg magában cumisüvegből ezért vártam ötleteket. Ki fogom próbálni mindegyiket, hátha az egyik beválik.
2009. szept. 7. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!