Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milumil vaniliás tejberizs...

Milumil vaniliás tejberizs okozhat allergiát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapos a lányom és elkezdtük a hozzátáplálást.

Megpróbáltam ma a Milumil tejberizst vaniliával és tiszta piros folt és kis pöttyök jöttek ki a lányom nyakán és arcán. Mitől lehet?

2012. dec. 14. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igaz én Tommee Tippee-t használok, de már nem az 1-es fejjel. Mivel AR-es tápszert kap kell a 3-as, de most adtam neki sima tápszert (inkább bujon egy kicsit, de a szorulását már nem bírom). Szóval a sima tápszert 2-es fejjel adom. Az előbb evett a lányom, maradt a tápszeréből. Kipróbáltam és még 2-es fejjel is nagyon nehéz belőle szívni. Szerintem elfárad, mire megenne 180 ml-t.
2012. dec. 14. 14:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerinted próbáljam meg 2-el?
2012. dec. 14. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér szerintem. A Tommee Tippee-nél úgy van, hogy 3 hónapos kortól ajánlja a 2-es fejet. Gondolj bele milyen fárasztó lehet 30 percig szívni a cumit.
2012. dec. 14. 16:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, aventnél 6 hónaptól van a 2-es.
2012. dec. 14. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az Aventet, de eszerint van sokféle fej hozzá:

[link]

Ha jól látom, van olyan, amit 3 hónapos kortól ajánl.

Persze nem biztos, hogy ez a baj, de nálunk emiatt evett keveset a lányom. Már 40 percig ette az adagját, amikor váltottunk és most 10 perc alatt megeszi, sőt még többet, mint azelőtt. Ő sem túl jó evő.

2012. dec. 14. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!