Milumil vaniliás tejberizs okozhat allergiát?
Sziasztok!
4 hónapos a lányom és elkezdtük a hozzátáplálást.
Megpróbáltam ma a Milumil tejberizst vaniliával és tiszta piros folt és kis pöttyök jöttek ki a lányom nyakán és arcán. Mitől lehet?
Igen okozhat bármi allegiát. Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de szerintem amúgy sem egy jó választás a hozzátáplálás elkezdéséhez.
Még ha nem is tartod az ajánlott sorrendet (alma, barack...), akkor is célszerű egy komponensű ételeket adni neki sorban. Most honnan fogod tudni, hogy a vanília, a rizs, vagy bármely más összetevő okozza a gondot?
Bármi okozhat allergiát. Volt olyan ismerősöm, akinek a gyereke az anyatejre volt allergiás.
Az én fiamat a barack ütötte ki. Próbáld az almát először, szerintem is.
2-es vagyok. Ne haragudj, akkor félre értettem. Azt hittem ez volt az első, amivel kezdtél. Akkor hanyagold egy kicsit. Próbálj meg esetleg más márkájú tejpépet, amiben nincs vanília és nem rizs alapú. Utána a rizst próbáld meg bevezetni olyan bébiétellel, amiben a többi hozzávalót már kóstolta.
Egyébként miért kell 4 hónaposan kiváltani egy tápszeres étkezést? Az én lányom hétfőn volt 4 hónapos, de még a héten csak almalét kap. Jövő héten fogok neki almapépet adni. 5 hónapos kora előtt nem hiszem, hogy gyümölcsön kívül bármit bevezetnék neki. Nem kell ezt elkapkodni, nincs lemaradva semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!