Ti engednétek, hogy szopizzon?
3 éves kislányom kb. 1 hete esténként jön, hogy ő szopizni szeretne.15 hónapos koráig szopizott, akkor sajnos abba kellett hagyni a szoptatást,mert kórházba kerültem pár napra, mivel kismama voltam és véreztem.
Azóta nem szopizott.Van egy 13 hónapos kislányom is ,aki még szopizik, amikor megszületett időnként fejtem le tejet , amit a nagy megihatott, de ciciből soha nem fogadta el. Most meg felhúzza a pólómat és érzem, hogy szívja és nyeli.Napközben nem csinálja csak este , és nem is minden nap.
Ti mit csinálnátok, hagynátok vagy nem?Nincs már neki szüksége erre tudom nagyon jól, de a lelkének gondolom jót tesz valamiért.Nagyon sokat foglalkozok vele, sőt szinte csak vele foglalkozok, tehát nem gondolom, hogy emiatt lehet.
Segítsetek!
Rengeteget foglalkozok vele, nincs elhanyagolva.Inkább a kicsivel nem tudok foglalkozni, mert a nagy igényli a maximális figyelmet.
Este kap tejcsit és utána szokta kérni a cicit. Ma este is bepróbálkozott párszor, de nem adtam neki.
Igazatok van , h visszacsúszás lenne,csak egy kis megerősítésre volt szükség.
Nem igazán értem mitől lehet, oviba még nem jár és nem is igazán készülünk, majd csak tavaszra, költözés nem történt, és semmi változás nincs a napjainkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!