Fotucsok kérdése:
Mitől lehet, hogy 3 hónapos babám este 7 óra körül fájdalmasan el kezd sírni és cicivel sem lehet megvigasztalni?
Figyelt kérdés
Pár napja van ez, és ha cicire teszem, akkor ott is csak üvölt. Tart kb negyed, fél óráig, de nem tudom mitől lehet. Egyébként egész nap jó kedélyű.2009. aug. 21. 19:45
1/7 anonim válasza:
Ez akár a fogzás jele is lehet.Nem fog azonnal kijönni a foga,de már ilyenkor érzékenyebb lehet emiatt.Lehet hasfájás is.Az ilyen jellegű dolgok ált. este jönnek elő náluk.Has melegítése,simogatása(óramutató járásával egyezően).Esetleg kipróbálhatsz homeos szert,ami fogzásra való.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy addigra fárad be? Nekünk 7 körül jön az esti fáradtság és éhség, pár hete még fél 8-ig húzta, pár hónapja meg fél 9-ig, szóval egyre rövidül az este a baba részéről.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Hát én már mindenre gondoltam, azokra is amiket írtatok. A fáradtság is lehet, de annyira keservesen sír, és cicit sem kér.... Mondjuk az igaz, hogy nappal alig alszik. Talán egy-egy órákat, de van hogy semmit. Csak hát a fáradt sírása nem ilyen keserves szokott lenni.
2009. aug. 21. 21:00
4/7 anonim válasza:
Sajnos van a babáknál egy "ún. kólika" nevű hasfájási rituálé, amit elmúlasztani nem lehet, csak talán enyhíteni. Ezt még igazán kutatják az orvosok, hogy mitől van, de kb. minden 3. babánál előfordul és állítólag 4 hós korára autómatikusan megszűnik magától. Nézz utána a neten, sokfélét írnak és hogyan kezeld, azt is.
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. És még annyi, hogy ez a hasfájás általában mindig ugyanabban az időben jelentkezik. Ha nálatok is ez van, akkor beszélhetünk kólikáról.
6/7 anonim válasza:
Szia! Ebbe mi is benne voltunk, de nagyon. Az én lányom, kb. 7-től üvöltött 8-ig. Semmi nem volt jó neki, ha felvettem, ha cumit adtam, ha észrevett valakit még jobban. Csukott szemmel ordított...az anyukám azt mondta, hogy biztos a hasa, vigyem le sétálni, hátha alszik és nem lesz sírás. Nem is volt...aludt...aztán a babakocsiban felébredt és az idejében rákezdett az ordításra. Bárhol is voltunk, bármit csináltunk...ha idő volt, sírt. Szégyen ide, szégyen oda...mi ilyenor betettük az ágyba, ajtó csukódik és hagytuk sírni:(( Nagy lelkierő kellett hozzá, de kinőtte. Egyébként tényleg van ilyen, hogy kólika...nem tudja levezetni a feszültséget csak sírással. Nyugi, ki fogja nőni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget. A kolikának utána nézek. Magára nem hagynám semmikép. elég rossz lehet, hogy fáj neki, legalább érezze, hogy ott vagyok vele.
2009. aug. 21. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!