Ha látnál egy idegent sírni az utcán odamennél hozzá megvigasztalni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 17:06
2/15 anonim válasza:
Attól függ, ki sírna! Ha egy kopasz kigyúrt b@romarcú, akkor nem! :))
3/15 anonim válasza:
Én nem mennék oda hozzá. Sírtam már az utcán, nem jókedvemben, el lehet képzelni, és nem vágytam rá, hogy megvigasztaljanak, inkább azt akartam hogy láthatatlan legyek. Lepontozhattok, de én így gondolom. Ha valaki sír, akkor nem véletlenül.
4/15 anonim válasza:
Egyetértek. Nem mennék oda hozzá. Kivéve, ha kisgyerek, vagy látom rajta, hogy úgy tekintget körbe a külvilágra, hogy segítsen már valaki.
5/15 anonim válasza:
Én odamennék hozzá, ha nem kell neki társaság úgyis elküld.
6/15 anonim válasza:
Nem mennék oda. Tulajdonképpen semmi közöm hozzá.
8/15 anonim válasza:
Én egyszer láttam egy idős hölgyet sírni az utcán egy padon. Odamentem hozzá, megpróbáltam megvigasztalni. Elmondta, hogy épp most halt meg a férje, 67 évesen. A hölgy 65 éves. Remekül elbeszélgettem vele, és azóta nagyon jó a kapcsolatunk. Olyan mintha a nagymamám lenne.
ui: Én is egy kopasz kigyurt b@romarcu vagyok kedves második! (Skinhead vagyok)
9/15 anonim válasza:
Nemhiszem, hacsak nem látom valakin, hogy segítségre szorul.
Egyébként jó látni h a skinhead-ek nem is olyan barbárok mint amilyennek beállítják őket.(mondjuk én tom mert egyik haver is az, vagyis az akar lenni)
10/15 anonim válasza:
Nem mennék oda hozzá, mert nem az én dolgom és nem is érdekel... Viszont a kóborkutyát hazavinném. Nem azért mert ilyen szemét vagyok hanem mert az érdekel. És így jó a világ, ha mindenkit ugyanaz érdekelne, ugyanbban lenne jó akkor nem működne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!