Hozzátáplálást hogy csináljam?
Szia.Mi anyatejesek vagyunk, de ettől a lényeg nem változik.
Először almát adtam neki pürésítve, majd barackot,burgonyát, répát,sütőtököt,utána már húst is raktam bele. Aztán jött a brokkoli,borsó(paszírozva), cukkíni,cékla. Először tízóraira adtam gyümölcsöt, majd amikor elkezdett többet enni a főzelékekből akkor az került a helyére, uzsonnára pedig gyümölcsöt tejpéppel. Mindegyik kaja után kínáltam cicivel,ha kellett neki akkor szopizott, szerintem ugyanezt megpróbálhatod a tápszerrel, csak kevesebbet csinálj mint szoktál. Nektek még elég a két kiváltott étkezés, majd egy kicsit később az ebédet próbáld meg. Szerintem jó a reggel-délben-este tápszer, tízórai és uzsona, főzelék vagy gyümölcs.
Pl: ma így zajlott a napunk,igaz mi 6 hónaposak leszünk.
reggel szopi,tízórai alma+burgonya+csirkehús,utána egy kis szopi, ebédre szopi, uzsonna gyümölcs tejpéppel, este szopi lesz. Mondjuk mi később is kezdtük a hozzátáplálást mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!