Van még, aki a 4 napos ünnepet egydül tölti a babájával?
Férjem dolgozik, ügyeletes. :( Én itthon a 8 hónapossal. Az utcán sehol senki, mindenki eltűnt (bp-i vagyok, kertes részben lakunk).
Barátaink mind elutaztak, wellnessezni, lovagolni, debreceni virágkarneválra, stb. Úgy érzem, nagyon "egyedül" maradtunk. Kicsim alszik.
Ti mit (fogtok) csinálni, akik egyedül vagytok valamiért?
Azt írtam, egyedül maradtunk, nem azt hogy egyedül maradtam! :)
Nálunk a homokozás még nem megy, ahhoz még kicsi. Játszótér nincs a környéken. A séta már megvolt, de jelenleg kint 30 fok van megint. Szóval nem tudom. Azt hiszem, marad a "házi program" egyelőre, aztán estére majd kitalálok valamit. :)
Köszi és szép napot Nektek!
Köszi! :) Látom, nekünk, mamiknak nagyjából egyformán telnek a napok. Nekem sincs ezzel semmi bajom, csak én jóval nagyobb "forgalomhoz" vagyok szokva egész héten, most meg mindenki hirtelen "eltűnt", még a férjem is, ráadásul éjjelre is, úgyhogy csak hétfőn látjuk újra.
Szép napokat Nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!