Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is van így a 10hónapos...

Más is van így a 10hónapos babájával?

Figyelt kérdés
Nincs el egyedül a játékaival, nem nagyon játszik csak jön megy egész nap meg sokat nyafizik de nincs semmi baja.Bár pakolni imád,a nagy labdával játszani de csak ideig órái utána nekem kell szórakoztatni.mikor tud már ellenni több időt?
2011. nov. 22. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyerek-függő dolog. A tiéd anyásabb, majd - ki tudja, mikor, de - kinövi.
2011. nov. 22. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 10 hónaposom is ilyen.De én úgy oldom meg, hogy amikor ő alszik, akkor én is pihenek, és mikor fent van, akkor csinálok mindent.Ha főzök ott van velem a konyhában és pakolja az edényeket a szekrényből.Ha teregetek neki is adok pár ruha darabot, hogy el legyen vele....Stb.

És persze amikor mindennel kész vagyok, akkor jön a közös játék!

2011. nov. 22. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén ilyen az én kisfiam is. Mivel nappal alig alszik, és amikor ébren van folyamatosan figyelni kell, mert áll-esik egyfolytában, így szinte semmit nem tudok csinálni mellette. Át kell vészelnünk pár hónapot így, attól tartok...
2011. nov. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!