A baba mennyi idős koráig "illik" nyilvánosan szoptatni?
Harmadik vagyok.
Természetesen én is azért írtam le a bevásárló központos extrém esetet, hogy lehessen viszonyítani valamihez. Nem vagyok nagyszájú tápszeres anyuka, 8,5 hónapos kisfiamat még mindig szoptatom. Nekem is előfordult, hogy a ligetben egy padon ülve, eltakarva a mellem és a babát, szoptattam, de nem ez az általános. Azért írtam a diszkréten félrevonulnit, mert azzal szerintem senkinek nem lehet semmi baja.
Szóval kár volt így nekünk ugrani.
Amúgy meg a kérdező elég tág határt engedett ezzel a kérdéssel, pláne hogy idézőjelbe tette az illiket.
Hat illik nem illik,nekem repulo utam lesz babaval aki meg szopizik es ott nem fogok tudni mit csinalni.
De diszkreten sztem meg lehet oldani.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nem én pontoztalak le Titeket! Azt azért nem sejtettem, hogy ezen is sikerül összekapni.
Bevallom a kérdés azért merült fel bennem, mert nyaraltunk. Reggel elindultunk a szállásunkról, ahova este értünk haza, így majdnem 7 hónapos kicsinknek a nap közbeni kajáit ott kellett megoldanunk, ahol éppen ért minket az idő! Már kanalazgat, de bármilyen igyekezetem ellenére is minden kaját ki kell egészíteni szopival, sőt szomjoltásra is azt iszik, bármivel próbálkoztam eddig. Azt mondjuk visszautasítom, hogy kik szoptatnak a padon, az egyik válaszoló volt kedves behatárolni a kört:-), mert én is kénytelen voltam itt-ott-amott megoldani a "problémát". És közben azért eszembejutott, hogy most még oké, de ha majd mondjuk egy évesen is ez lesz? És elgondolkodtam, hogy ez mennyire fér bele nálam, és másoknál. Az illik szót pedig azért használtam, mert nem találtam így megfelelőt, szabad? szokás? lehet? kell?
Sajnálom, hogy kicsit félrevezető volt!
Még egyszer hangsúlyozom, nem a mindennapokra gondolok, én is úgy intézem a dolgaimat, hogy a kajálások itthon, nyugodt körülmények között legyenek, emellett vagyok annyira szégyenlős, hogy azért mindenhol én sem veszem elő, de bizony a szükség nagy úr alapon volt olyan, hogy levetkőztem minden ellenérzésemet, és szépen megszoptattam az étterem legbelső sarkában, befordulva. Akinek meg nem tetszik, nem néz oda!
Köszi még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!