Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsit irigykedve olvasom,...

Kicsit irigykedve olvasom, hogy sokatoknak már 1-4hetes babája is átalussza az éjszakát. Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
Kislányom 7hetes,még mindig 3 óránként eszik,tápszeres baba,első gyermekem,ezért vagyok kicsit tanácstalan,még éjszaka is 3 óránként eszik.Kicsit kivagyok már,bár teljes szivemből kelek hozzá éjszaka is,hiszen ez a feladatom,csak ugy átaludnék már egy éjszakát:)Ő ilyen tipus,vagy én csinálok valamit rosszul?lehet ehez hozzá szoktatni a babát,vagy majd magától egyszer csak átalussza az éjszakát?Segitsetek!
2009. aug. 19. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de teljessen normális ez. Hugomnak 1 éves múlt a lánya, és még mindig 3 óránként kel. Az én lányom 3 hónapos, ő nem 3 óránként, de 4x kel (este 8-tól 6-ig). Mért kell sürgettetni? Tudom jó lenne már pár éjszakát nyugodtan átaludni, de nem lehet erőltetni. Babája válogatja. Lehet ő nem, a következő hamarabb átalussza majd az éjszakát.
2009. aug. 20. 08:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Akkor ezek szerint mindent "jól" csinálok:)Napközben teáztatom,ebben a melegben az lenne a csoda,ha nem inna!Este fél8-kor,11-kor és hajnal 4-kor eszik,akkor ezek szerint az enyém is "átalussza az éjszakát":)))))
2009. aug. 20. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan babát aki 13 hónapos és még mindíg felkel enni éjjel,tápszeres.Szerintem ott az anyuka nem csinál valamit jól!Nem?
2009. aug. 20. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

fiam már másfél éves, még 1 átaludt éjszakánk nem volt, idonként nagyon rámtor a kimerultség, aztán jon jobb idoszak (= "csak" 2x kel fel a tápszeréért), osszeszedem magam, majd megint éjjelezunk. bármit is teszek - megszenvedi a fogait, néhány nátha már mogottunk van, volt tudogyulladása, befulladt, hasa fájt, lázas volt...probáltuk kiságyban, koztunk a nagyágyban, most kulon szobában...elég sokminden már mogottunk van.

nappal 3-3,5 oránként eszik, szerintem rendes kajákat és adagokat, kozben nem igényli, nálunk talán nem ezzel van a gond. nagyon szeretnék már én is nyugodtan aludni, foleg, hogy megyek vissza dolgozni nemsokára:(

szoval néha eléggé kivagyok, ilyenkor probálok pihenni, mikor o is alszik délután, osszeszedem magam és probálok ugy gondolni rá, hogy nem az én bosszantásomra csinálja, hanem szuksége van a segítségemre. nem mindig konnyu mosolyogni hozzá:(

2009. aug. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!