Kicsit irigykedve olvasom, hogy sokatoknak már 1-4hetes babája is átalussza az éjszakát. Én csinálok valamit rosszul?
fiam már másfél éves, még 1 átaludt éjszakánk nem volt, idonként nagyon rámtor a kimerultség, aztán jon jobb idoszak (= "csak" 2x kel fel a tápszeréért), osszeszedem magam, majd megint éjjelezunk. bármit is teszek - megszenvedi a fogait, néhány nátha már mogottunk van, volt tudogyulladása, befulladt, hasa fájt, lázas volt...probáltuk kiságyban, koztunk a nagyágyban, most kulon szobában...elég sokminden már mogottunk van.
nappal 3-3,5 oránként eszik, szerintem rendes kajákat és adagokat, kozben nem igényli, nálunk talán nem ezzel van a gond. nagyon szeretnék már én is nyugodtan aludni, foleg, hogy megyek vissza dolgozni nemsokára:(
szoval néha eléggé kivagyok, ilyenkor probálok pihenni, mikor o is alszik délután, osszeszedem magam és probálok ugy gondolni rá, hogy nem az én bosszantásomra csinálja, hanem szuksége van a segítségemre. nem mindig konnyu mosolyogni hozzá:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!