4 hónapos lesz a kisbabánk. Mit tegyek?
Nehéz tanácsot adni. Az én párom egy aranyember, de tényleg. Babát várunk, és én már nem egyszer megkérdeztem tőle, hogy a baba fog-e változtatni valamit a kapcsolatunkon ha megszületik. Azt válszolta, igen: kevesebb idő fog rájutni, és lehet ezért ő magába fog fordulni.
Hát mondanom sem kell megijedtem, de megnyugtatott, hogy ez nem nekem szól, hanem a helyzetnek.
Biztos hogy nehéz, de kitartást kívánok neked, most a baba a fontos.
Szerintem legyél kedves, bűbájos a pároddal. Ha azt látja, hogy mosolygós és boldog vagy, akkor talán megnyílik neked. Viszont, ha azt látja, hogy murci és rossz kedvű vagy, akkor szerintem nem fog hozzádszólni, beszélgetni, mert úgy érzi, hogy ő csak zavaró tényező a baba és te közted. Foglalkozz vele minél többet, legyél vicces, és könnyed.
Remélem sikerült valamit segítenem. De minden a gyakorlatban dől el.
12 hetes kismama
Írd meg, ha sikerült változtatni a helyzeten
Szerintem ne balhézz, mert az nem old meg semmit, sőt! Lehet rosszabb lesz. Ha hosszabb távon ilyen, akkor is maradj higgadt. Te mindent megpróbálsz, ezért nem kell balhézni, mert a végén téged fog hibáztatni, ha megromlik a kapcsolatotok (a balhézásra foghatja)
2. válaszoló voltam
Szerintem mindenek előtt próbálj meg beszélgetni vele, ő azt mondta, hogy nincs semmi baja, de mondd meg neki te nem így látod mondd el szerinted mi változott a kapcsolatotokban és kérdezz rá miért, és próbáljatok rá megoldást találni, lehet hogy csak nem tudta megfogalmazni, hogy mi bántja, amikor pici érkezik a családba az apa mindig kissé háttérbe szorul, és ezt minden férfi szerintem másképp éli meg, lehet a párod nem tud mit kezdeni a helyzettel,és csak egy kis bátorítás kell neki, nem írtad mennyire veszi ki a részét a baba körüli teendőkből. Az én páromnak e téren voltak gondjai, mert az ő elmondása szerint feleslegesnek érezte magát időnként a babszobában, egy kis noszogatás után bevállalta hogy segít füdetni, meg ő csinálja a picinek a vacsit (eleinte a lefejt tejet melegítette és volt hogy ő cumiztatta meg vele, most ő csinál neki tejpépet, vagy melegít főzit),azóta nincs ilyen probléma. :o)))
Az meg nagy hülyeség hogy veszekedj vele, meg emlegess válást, az nem old meg semmit, jó hogy azt nem mondják hogy keress más pasit.X0(
En most nagyon ideges lettem... Es ha majd a ferjednek sorhaza lesz, kiveheto fogsora es kihullik a haja?!
Elvarna, h akkor is szeresd, ha mar nem a mai hamvas? Hat hogy, ha o a gyermeke anyjat 10 ostoba kilo miatt igy keruli?!
En biztos hazamennek anyuekhoz, ha ilyen lenne az uram, addig amig megjon az esze, es rajon, h mit veszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!