Miért van az, hogy 3 hónapos kisbabánk egy óra alvás után felsír, és alig vigasztalódik meg?
Az én lányom 7 hónapos és még mindig ezt csinálja.Vlahol azt olvastam,hogy ilyenkor kerülnek az alvás egy másik fázisába és ettől.Nálunk a kiságya az ágyam mellett van és ha felsír csak cumit adok neki meg megsimpgatom.néha van hogy ki is kell venni az ágyából de pár perc és már alszik is az ölemben.aztán beteszem és alszik tovább mintha semmi nem történt volna:)
Szerintem semmiképp se hagyd sírni.
Szerintem valami olyasmi is lehet benne, hogy akik itt írtak, mind ölben ringatják. Ölben elalszik, stb. Szerintem azt várná hogy az egész éjszakát az öledben tölthesse. Vagy rosszat álmodik. Pl az én babám nagyon megijedt egyszer egy kutyaugatástól (azóta is nagyon fél) az nap éjszaka többször is felsírt. Úgy hallottam hogy a babák azt álmodják, amit aznap láttak és éreztek.
Ha ez egyik sem a kettő közül, akkor nem tudom.
Amúgy ha van normális védőnőd, vele bármit megbeszélhetsz. Én tőle tudok nagoyn sok mindent.
Hát igen, ezért nem akarok egyből rohanni. Mindig is úgy csináltuk, hogy amikor már nagyon álmos volt a fürdés és az evés után, ringattuk egy picit, simogattuk és suttogtunk hozzá, aztán így félálomban letettük a kiságyába. Nemrég csinálja ezt a felsírást, de ahogy írtam is, sokszor néhány perc után abbamarad. Azért is gondoljuk, hogy álmodhat, mert hirtelen sír fel, mindenféle nyöszörgés nélkül.
Mindegy, az biztos, hogy nem szabad azonnal felverni az álmából, de ha kitartóan sír, úgyis odamegyünk megvigasztalni. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!