Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisgyerekes, Babás Anyukák,...

Kisgyerekes, Babás Anyukák, Nektek milyen telefonotok van?

Figyelt kérdés

Vagyis az érdekel, hogy anyaként milyen telefont tudtok megengedni anyagilag.

Nagyon szeretnék egyet, ami sajnos 25000 ft. De azt látom, hogy minden gyeremekes ismerősömnek 40-50000 forintos telefonja van. Nekem , meg még egy csajnak , nekünk kettőnknek van ilyen agyon használt telefonja

2012. dec. 4. 13:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
70%
Valami ezer éves samsungom van. És??? Fel se tűnik másoknak mi van, mert rohadtul de nem érdekel. Nincs énnekem időm a telefonomat bügyürgetni. Vigyázni meg pláne. Állandó rohanásban vagyok, telefon arra van ha valaki felhív felvegyem, vagy én hívjak valakit. Ha nem ment volna tönkre, szerintem még az első nokiám lenne. Olyan szinten nem érdekel a telefon.
2012. dec. 4. 14:04
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Okostelefonom van, a férjemtől kaptam szülinapomra, akciós volt (azt hiszem 20e).

Utálom! A régi kopott, sima gombos telefonomat akarom. :)Veszek is magamnak egyet használtan, abból a típusból amit kedveltem.

De nem értem hogyan függ össze a gyerek és a telefon. A régi telókon is lehet telefonálni meg sms-t írni. És ennyi pont elég.

2012. dec. 4. 14:05
 13/40 anonim ***** válasza:
88%
10-es vagyok újra. Nem kapok reklámért semmit a Samu-tól, de én a Galaxy-t pl azért szeretem, mert már annyira jó benne a fényképezőgép, hogy simán lepipálta a régebbi fajta digi gépünket. Nekem tök jól esik fotózni a kicsiket, és így meg nagyon praktikus. És -kiröhögni ér- viszem magammal a wc-re, hogy talán vmit nyugodtan el tudjak olvasni :)))).
2012. dec. 4. 14:08
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Noki 5800, idén 3 éves,régi de okostelefon,érintős.Sms-telefon-zenehallgatásra tökéletes
2012. dec. 4. 14:08
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Szintén iphone 4s! És járok, mindenféle restaurálásra, de a telefonom tipusának eldöntése, nem érdekel, a férjem, a sajátját lecseréli, és az ő régi telefonját kapom meg. Persze fontos, hogy ne a leggagyibb legyen, de rendeltetésszerűen használom, telefonálok vele. Nem igazán vagyok fogékony a technikai ujdonságokra! :-P
2012. dec. 4. 14:11
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém még teherbeesés előttről van, Nokia 5230as, nem szoktam cserélgetni a telefonjaimat, csak ha tönkremegy, okostelefon számomra tele van kihasználatlan funkciókkal, ezt annak idején a gps miatt választottam, de bevált a hétköznapokra is, ahányszor fiam már leejtette és kutya baja :) Nem fizetnék 50-100ezreket telefonért, ha megtehetném se, de nem vagyunk egyformák.
2012. dec. 4. 14:14
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nokia 6303 classicom van, 2 éves. Az érintőképernyős telefonokat nem szeretem, idegesítenek.

Ezen szoktam netezni is (mint most is) és én is viszem magammal a wc-re, hátha nyugodtan meg tudok nézni rajta dolgokat :-).

2012. dec. 4. 14:18
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
okostelefonom van, 35.000 korul vettuk, de csak mert parban volt es 1 ev ingyen net volt ra,amit wifin feltudok csatlakoztatni a gepre, tehat 1 evig 35.000 ert telon, gepen is van net +ugye telefon. De maga a telot utalom az erintokepernyo miatt :(
2012. dec. 4. 14:21
 19/40 anonim ***** válasza:
76%
Nekem HTC One V-m van, ez 100e körül van. Céges telefon, mert a munkámhoz nélkülözhetetlen, hogy bárhol-bármikor lássam az emailjeimet.... néha kicsit morbid, hogy a játszótérről válaszolok 30-40 milliós üzleti kérdésekre, de hát ez van. :)
2012. dec. 4. 14:22
 20/40 A kérdező kommentje:

Én is galaxy ace-t szeretnék. Akinek olyan van írna róla?

Illetve az Ace és a Mini2 közt vacillálok.

Nem kell gyűjtögetnem rá, mert lenne rá pénzem, csak sajnálom.

szóval szeretném a telefont, de sajnálok annyi pénzt kiadni rá.

2012. dec. 4. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!