Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyors segítséget kérek!?...

Gyors segítséget kérek!? Többi lent!

Figyelt kérdés
Elkezdem a lányomnak adni tejet,mert az orvos mondta hogy most már lehet,mert abban a korban van!Kicsit nyálkás volt a kakija reggel,meg volt benne egy piros pötty...az vér lehetett???Nagyon picike volt,alig lehetett látni!azóta volt kaki 2x de az a piros nem!Felhívtam a dokit és mondta hogy várjak még 1 napot és ha folyamatosan lesz az a piros benne a kakiba akkor valami baj van!Volt valakinek a babájának hasonló?Mi volt a baja?Ez lehet allergia???Tegnap kezdtem a tejet adni neki és semmi baja nem volt!Kérlek segítsetek...Nagyon félek hogy baj lesz!!!
2012. dec. 2. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha fennáll a tejallergia gyanúja is, akkor egy éves kor alatt nem szabad tejterméket adni.

A mi gasztro dokink szerint a kinövési esélyek akkor a legnagyobbak, ha minél kevesebbet találkozik vele a szervezet, és nem terheljük agyon.

A margarinnal mi lenne a baj?

Amúgy olyan margarint használj most, amiben nincs tejszármazék. Ilyenek a Liga, a Vénusz, a Delma (kivéve a joghurtosat), a Lidl saját márkás WAja, a Sparos saját márkás, A Budget is, annak a legmagasabb a zsírtartalma, én ezt szoktam venni (39%).

Persze jobb a vaj, de ha valaki allergiás, akkor az ki van lőve sajnos...

2012. dec. 3. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:
a margarin az műanyag utána lehet nézni,csináltak egy tesztet kiraktak vajat light vajat és margarint egy tányérra, a hanagyák a margarin közelébe sem mentek a light vajba belehaltak és a rendes vajat lepték el,szerintem ebből minden kiderül
2012. dec. 3. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:

A margarin, amit fogyasztunk, a következőket tartalmazza:

víz, növényi olaj és zsír, szírsavak mono- és digliceridjei, konyhasó (0,25%), kálium-szorbát, citromsav, béta-karotin, A-vitamin, D-vitamin

Megmondanád, melyik a műanyag ebből? Nagyon hálás lennék.

2012. dec. 3. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:
1 molekula választja el attól,hogy műanyag legyen,nagyon egészségtelen szív és érrendszeri megbetegedése 80%ának az okozója olvass utána nyugodtan
2012. dec. 3. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy "molekula"? Inkább Te olvass utána...

Amúgy pl. a grafit, meg a gyémánt pontosan ugyanabból van, "csak" a térszerkezete különbözik, szóval az az egy "molekula" különbség pont elég ahhoz, hogy ne műanyag legyen.

A férjem kémikus, van némi fogalmam.

Gondolod, ha műanyagból lenne, kint lehetne a polcokon?

Irtó szigorú szabályzás van, és perek, ha valami ehetetlen dolgot árulnak.

Arról persze lehet témázni, hogy mennyire egészséges, és hidd el, ha nem lenne allergia a családban, én is vajat vennék, mert az íze sokkal finomabb, de hogy "szemetet" ennénk, azt nagyon erős túlzásnak tartom.

2012. dec. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!