Fél a fürdéstől. Ötletek?
Veled sem szeretne fürdeni?
Zuhanyoztasd akkor
Van játszó cumija?
A fiam kisebb volt, amikor ilyen fürdés bojkott volt, és szájába adtam a játszó cumit, és megoldódott a probléma....
Köszönöm szépen a válaszokat. Zuhanyzástól még jobban fél.
A dugós résztől nem fél, mert kiveszem, mielőtt kihúzom a dugót.
Sajnos cumival is ugyanez a helyzet, cumi a szájban és ordít tovább.
Na vízben is próbáltuk, az még ezelőtt is zavarta, mert ahogy pancsizik, arcon csapja magát, így max hasközépig(ha ülne) szokott érni a víz, hogy esély legyen rá, hogy ülve is maradjon.
Popsija sem piros, a víz hőfokát is mindig ellenőrzöm, mert én melegebb vizet szeretem, ő meg a kevésbé meleget.
Sajnos ha beülök mellé is ugyanez a helyzet, kapaszkodik a nyakamba, mászik fel rám és ordít... Még a térdemre sem hajlandó leülni, pedig akkor sem kerül a popsija vízszint alá. Az a baj, hogy így félek, előbb utóbb megfázik, mert bár elég meleg van a fürdőben, de vizes háttal ha folyamatosan kint van a vízből, nincs olyan jó idő. Locsolgatni meg alig győzöm. Köszönöm a tanácsokat, várom a további ötleteket is.
Volt hogy nekünk is be kellett vetnünk trükköt, hogy ne féljen a kádban. Az elterelés jött be, illetve lefoglalás. Kevés vizet engedtünk a kádba, és a csapot hagytuk folyni épphogy csurgadozva és kellemes kézmelegen. Ez tetszett neki, egyből szedte elő a kiskancsóját, töltötte meg vele, majd öntötte ki, egymás után. Több napig ment ez. Ezzel elfoglalta magát annyira, hogy megfeledkezett a félelméről. Utána már a vízben locsolgattunk a kancsójából, és így tovább apró lépésekben haladva.
Nem tudtuk mi sem, mi a baja, próbálkoztunk minden félével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!