Párom egyáltalán nem foglalkozik a fél éves kicsinkkel, nem tudom mit tehetnék?
Szerintem egy embert nem lehet megváltoztatni. Ha régebben is ilyen volt és ez neked nem tetszik, akkor nem kellett volna hozzámenni és gyereket szülni neki. Hiába fogod trükkökkel rákényszeríteni az akaratodat, ha egyáltalán sikerül, akkor Te nagyon elégedett leszel, viszont Ő nem.
Egyébként nem játékfüggő? Sajnos az elég komoly betegség és gyakori manapság. Ugyanolyan problémát tud okozni, mint bármely más függőség.
Az hogy csesztetitek nem megoldás.
Beszéld meg vele a szabályokat.Te is szeretnél pihenni , használhasd a TVt.Mond meg neki hogy ha állandóan gépezik az tönkreteszik az emberi kapcsolatait,nem baj ha játszik de monda meg ő hogy mennyit és tartsa is be. Én is sokat vagyok a gép előtt és tudom hogy ez rossz.Ha apa itthon van nem gépezek, este ha mindenki alszik akkor szoktam.
Az nem jó hogy teljesen kiszolgálod.
Legyen meg a gyerekkel való feladat , pelenkázás vagy etetés és az esti fürdetés. első héten segítesz ,második héten már csak nézed utána meg önállóan.És ahogy rá van kényszerítve úgy fogják egymást jobban érteni,így sosem lesz jó kapcsolat.Ugyan ez a nagy gyerekkel ,legyen vele is feladat ,menjenek le a parkba vagy vigye el cukrászdába amikor csak ketten vannak,erre nekik is szükségük van.
Így megtanul bánni a gyerekekkel.
A férfiak nagy többsége még nem tud mit kezdeni egy ilyen kicsi gyerekkel. Lehet, hogy nála is ez a gond.
Az én férjem igaz próbált segíteni, pelust is cserélt, de kb. 10 hós koráig nem tudtam rá bízni. Onnantól már tök jól elvoltak, lehetett a kicsivel játszani.
közre játszik az is, hogy a pasik nagyon el tudnak kényelmesedni. Gondolják, hogy a feleségük itthon van, mindenre ráér.
Nem kell cuccolnod, beszélj vele. Radikális esetben meg hagyd együtt őket fél/1 napra. Majd megtudja mi a jó!
Már többször próbáltam vele beszélni, de akkor azt mondta h még pici, nem tud vele mit kezdeni. Nem hagyhatom őket egyedül fél napra, mert még szoptatok, de később talán, nem tudom mi lesz így, ha nem változik a hozzáállása.
Mikor vitáztunk ezen, akkor mondta h jó, innentől fog velük foglalkozni ez abból állt h beült a nagyobbikhoz tv-t nézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!