Ki mennyit foglalkozik 1 éves kor körüli babájával egy nap?
Figyelt kérdés
Mikor együtt töltitek az időtöket,akkor miket csináltok?2012. febr. 15. 13:49
1/2 anonim válasza:
Hát gyakorlatilag egész nap vele foglalkozom:-), nem lehet egyedül hagyni.
de amit aktívan vele töltök, az kb. napi 3-4x20-30 perc.
Főképp "rajzolunk", zsírkrétával nagy szétszedett kartonobozra.
Könyvet nézegetünk, énelkős-mutogatósdi(ez elment vadászni, csip-csip, stb,), tálakat teszek ki, és pakolunk egyikből a másikba, illetve vannak ilyen dominó szerű kockáink mindenféle állatokkal, azok a hagoka izgatják, meg hogy mi a nevük, meg nézünk ki az ablakon, és mutat vmire, én mondom a nevét, és próbálja ismételni..
2/2 anonim válasza:
Egész nap vele vagyok. Értelmes, játékkal töltött idő csak pár perc, mert mióta tud járni, nem hajlandó leülni, maximum annyira míg eszik. Úgyhogy szinte egész nap setalunk a lakásban. Néha felkéredzkedik az ablakba, nézegetunk kifelé. Séta közben megáll,kinyit-becsuk fiókokat, ha szemetet talál felveszi és viszi a kukába.Néha hajlandó meghallgatni pár mondókát, vagy két másodperc alatt atlapoz egy könyvet, és már megyünk is tovább. Én nagy örömmel játszanék vele, olvasnek mesét, de nem érdekli sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!