Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktátok hagyni sírni a pár...

Szoktátok hagyni sírni a pár hónapos ( 1-2-3) babátokat? Ha igen mennyi ideig? Abbahagyja a sírást egyszer csak?

Figyelt kérdés

Eddig olyan szépen elvolt a kisbabám egyedül az ágyában,most viszont ha leteszem ( szinte nincs is kézben)

egyből elkezd üvölteni.

Szoktam hagyni sírni de 15 perc múlva megsajnálom bemegyek és felveszem...rosszul teszem?

Hagynom kéne mert egyszer abbahagyná?

másfél hónapos...

2012. nov. 28. 14:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Igazatok van ezek után nem hagyom egyedül egy percre sem.

Sajnos erre nem gondoltam szégyellem is magam :-(

2012. nov. 28. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A "linkelős" vagyok:).

Ne szégyelld magad! Hidd el, sokan átmentünk ezen. Hiszen annyi "jó" tanács ér minket, anyákat, annyira erős még mindig a tanuljonmegegyedülellenni "vonal", hogy szinte kikerülhetetlen.

És ha már megfogalmazódott Benned, hogy másképp kéne talán csinálni, akkor igenis jó úton vagy:)! A gyermeknevelésben nagyon kevés az, ami visszafordíthatatlan, ha időben észreveszik és "kezelik" a problémát, a Te kicsid nagyon picurka még, sok időtök van összecsiszolódni, tanulni egymást:).

Most kaptál némi biztatást és megerősítést abban, amit Te is jónak éreztél, hiszen felvetted a babádat:).

Egy anyának meg kell erősödnie lélekben(is), mert nagyon sok minden van és lesz még, amit mások nem néznek jó szemmel(pl. azok, akik azt tanácsolták, hogy hagyd a babádat sírni)... Ehhez viszont néha az ember tesz kerülőutakat, de ha jó kísérőkre talál, akkor mindig visszatalál a jóra:).

Bocsánat, kissé pátoszos lettem, de tudom, hogy nehéz, és kívánom, hogy ezek után, tudománnyal is felvértezve merj kiállni magatokért:).

JÓ babázást, soksok boldogító összebújást kívánok Nektek!

2012. nov. 28. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hagytam sírni egyiket sem. Azóta már felnőttek és jó velük a kapcsolatom.
2012. nov. 30. 23:38
 14/14 Zsöff85 ***** válasza:
Persze szard le nyugodtan, pont arra van szüksége hogy ne vedd figyelembe ha sír!
2017. febr. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!