Anyukák! Mi a véleményetek /tapasztalatotok/ az ilyen játékról? Ajánlanátok egy fél éves kis babának? Vagy inkább káros lehet a gerincét tekintve? (link alatta)
Nekünk csak rugós hintánk van. Ha már stabilan ül, bele lehet tenni, nem lesz baja. (a kompot én sem szeretem)Én havonta 2-3 alkalommal teszem bele a Maszatot, pl. ha nyugodtan szeretnék porszívózni. Tudom tudom, szaranya vagyok...
Kérdésre válaszolva: ilyet pont nem vennék.
Nekünk van. És nem terheli a gerincet, mivel csak lábujjhegyen ér le benne a lába, így csak rugóztatja magát. Akkortól használjuk, mióta tud ülni, még annyit sem árt, mint a kenguru. Akkor van benne, míg főzök, vagy hajat mosok, így szem előtt van, ennyi ideig el is játszik benne.
Üdv.: egy gyógytornász
nem az a baj, ami kívülről látszik
hanem hogy nem hagyjuk a gyerek hátizmait megerősödni a korának megfelelően, ami pedig a hason fekvésből fej emelés stb. mozgásoknál van
plusz 15-20 évesen majd előjönnek azok a koordinációs és egyensúly kontroll hiányosságok, amik igenis erre vezethetők vissza
nyilván ha már 5percet benne van, rájön, hogy neki 0 izommunkával is sikerül ez-az, így élvezi, mert könnyű neki, aztán egyre több időt akar ott lenni, és ordít ha nem rakod bele, és a végén több óra hosszánál fogtok tartani, és ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!