Tényleg káros ha pont a baba fejénél van a konnektor?
Figyelt kérdés
Szerintetek? Pont ahova a legjobb lenne tenni a kiságyat ott van a konnektor.2012. nov. 10. 14:31
1/3 anonim válasza:
Állítólag az elekrtoszmog miatt káros. Van aki "hisz" benne és van aki nem. Minden esetre egy vakdugóval kiküszöbölhető, ami egyébként is ajánlott, hogy később ne tudjon belenyúlni.
2/3 anonim válasza:
Mi kiiktattuk a konnektort (áramtalanítva lett, és befalaztuk), szintén pont a kiságy mellé esett volna.
3/3 anonim válasza:
én is a vakdugót ajánlom, mert ha nem használjátok a konnektort akkor nincs ami károsítsa, de később nagyon jól jön mindenfélének egy konnektor az ágy mellett. én vakdugóból is azt ajánlanám, amit beragasztasz és a bemenettel eggyütt forog, ha valamit bedugsz. nálunk ez jött be a másikfélét kipiszkálta, pedig külön kulcs volt hozzá. a mai napig nem tudom hogy csinálta, de megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!