Az ágyunk teljesen neki van tolva, szinte 10 centi van csak a konnektor és a fejünk között. Káros ez?
2010. márc. 29. 09:40
1/6 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam káros hatását, pedig amióta élek, konnektor mellett alszom.
23/L
2010. márc. 29. 09:57
2/6 anonim válasza:
Mért is?! Magyarázd el miféle logika alapján lenne káros a konnektor közelében aludni... Ha nem tudod, az valszeg azért van, mert nincs tudományos oka. Kis agymunka, és máris 0 tudássa beláthatjuk mi a baromság és mi nem, javaslom a technikát, gyorsabb, mint kiírni mindenre egy kérdést.
2010. márc. 29. 09:59
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, neked is kedves második válaszoló a kioktatást! E-mailban kaptam, hogy káros:-( Nem én találtam ki! Ezért kérdeztem meg, hátha nemleges választ kapok, és nincs okom így aggodalomra!
további szép napot!
2010. márc. 29. 10:53
4/6 anonim válasza:
BÁRMILYEN KÖRLEVELET KAPSZ, DOBD A KUKÁBA, MERT MIND BAROMSÁG!!! Nincs chip az oltásban, nem kap pénzt egy rákos sem ha tovább küldöd, te sem kapsz Iphone-t, sőt Bill Gates sem osztja szét a vagyonát a neten, és nem lesz 60 év balszerencséd sem.
Amúgy mivel nincs semmi sem a konnektorba dugva, így az áramkör sem zárt, és így még az a minimális elektromágneses sugárzás sem keletkezik, mint ami az elektromos eszközök működésével jár (de még ennek sem bizonyított a káros hatása).
2010. márc. 29. 14:55
5/6 anonim válasza:
jééééé....csoda h a konnektor nem káros. miután már a szénsavas ásványvíz is káros...elég meglepő h a konnektor meg nemaz...
2010. márc. 30. 00:54
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Ritka primitív és ostoba válaszok jöttek eddig. Az áramjárta vezető körül elektromágneses tér jelenik meg. Az arra érzékenyeket ez zavarhatja, tehát igen, lehet káros. Szakmunkás tanulóként bő húsz éve úgy tanították, hogy pl társasházakban a gerincvezeték környezetébe nem tanácsos ágyat tenni. Nyilván ehhez az kell, hogy közvetlen közel legyen a fejed a dugaljhoz stb. Van olyan munkatársam, aki a wifi router miatt nem tudott aludni, ezért kikapcsolja éjszakánként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!