Más babája is "hangosan" alszik? Már kezdek bekattanni.
Figyelt kérdés
Hol nyög, hol sóhajt, hol nyöszörög, és én állandóan ugrok. Úgy szoktam, hogy amíg lehet visszaaltatom az ágyában csitítgatással, simivel, nem várom meg, hogy felsírjon. Így egész éjjel ébren vagyok. :(2012. nov. 27. 11:01
11/11 anonim válasza:
Megértelek. Nekünk most 7 hetes,külön szobában alszik. Egyszer apa nem volt éjszaka itthon, gondoltam magam mellé veszem és nem kell futkároznom éjszaka az etetésnél. Kb.3-4 hetesen lehetett, 3 óránként evett, akkor még peluscserével kb.1,5 óráig tartott a művelet (kitartás, most már csak fél óra). Szóval együtt elaludtunk, majd minden neszre (7-es hozzászóló gyerekeihez hasonló,csak nem beszél) felébredtem. Első etetésnél ment vissza az ágyába. Nálunk cumizik és ha azzal alszik el, később hiányzik neki ha felébred, ezért kell átszaladni. Neki is hiányzol ha felébred és nem talál ott téged, aki addig nyugtatgatta. Próbálkoznia kell magától elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!