Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is "hangosan"...

Más babája is "hangosan" alszik? Már kezdek bekattanni.

Figyelt kérdés
Hol nyög, hol sóhajt, hol nyöszörög, és én állandóan ugrok. Úgy szoktam, hogy amíg lehet visszaaltatom az ágyában csitítgatással, simivel, nem várom meg, hogy felsírjon. Így egész éjjel ébren vagyok. :(
2012. nov. 27. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
így fogod elrontani de nagyon az alvási szokásait.nem hagyod hogy egyedül nyugodjon meg,aludjon vissza,ezt fogja megszokni,még 2 éves korában is igényelni fogja.kikészülsz te is.egy szobába alszotok? költözz ki és csak akkor menj be ha nagyon nyöszörög.nem írtad mennyi idős. eszik még éjszaka?
2012. nov. 27. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Mekkora a kicsid?

Hogyan alszotok?

2012. nov. 27. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne félj, azzal nem rontod el ha segítesz neki visszaaludni:). A kérdés csak az, hogy Neked hogyan lehetne könnyebbé tenni ezt:).
2012. nov. 27. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ott hibázol, hogy állandóan ugrasz. Meg kell várnod, hogy visszaaludjon, különben a végelgyengüléstől kidőlsz. A kicsik gyakran sóhajtoznak, nyöszörögnek álmukban - amikor a mélyalvásból felületes alvásba mennek át. Ilyenkor nem ébredne fel, de az rögzül, hogy valaki simogatja, és igényelni is fogja, te meg tényleg megkattansz.

Ha 4-5 nyöszörgés után még mindig nincs csend, akkor menj oda, előbb ne.

Arra azonban számíts, hogy időbe telik, amíg leszoktatod arról, hogy fél óránként simogatni kelljen. Kitartás:)

2012. nov. 27. 11:26
 5/11 A kérdező kommentje:

Sejtettem,hogy nehéz dolog az Anyaság, na de hogy ennyire...:( Annyira szeretnék megfelelni, de nem sikerül.

3 hetes a babánk, külön szobában van. Szoktam várni pár nyöszörgést, és csak akkor megyek át, amikor már kezdődne a sírás. De tényleg kezdek bekattanni, mert minden neszre duplán kezd el verni a szívverésem. Ez leginkább éjszaka zavar, mert Párom meg hajnal 5-kor kel. :(

2012. nov. 27. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Picit költözz át hozzá, ha párod miatt nem szeretnéd magatok mellé venni:).

Ahogy érik az idegrendszere, jobban, halkabban fog aludni:).

Rá(d) szokni nem fog, az embergyerek az anyjára szokva jön a világra, az egyedfejlődés során szokik le róla:). EZt pedig nem érdemes siettetni, mindennek eljön az ideje.

Addig pedig ha számodra(is, mert neki biztosan) az a megnyugtat, hogy mellette vagy, akkor légy mellette, nyugodtabban fogsz aludni:).

2012. nov. 27. 11:47
 7/11 Golan Trevize ***** válasza:
100%

a mieink horkolnak, "röfögnek", nevetnek, "beszélnek" álmukban, hogy a rácshoz koppanó fejekről és a hengos szellentésekről már ne is beszéljek.

nem kell vele foglalkozni.

2012. nov. 27. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Érdemi választ sajna nem tudok adni, mert mi éppen azzal küzdünk, hogy valahogy visszaszoktassuk a 2 hónapost a kiságyába magunk mellől, úgyhogy Kérdezőnek csak jó sok kitartást kívánok. Azt viszont szeretném off-ban hozzátenni, hogy a 7-es válaszon nagyon jót derültem, elképzeltem az éjszakai koncertet! :D
2012. nov. 27. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
MAjd sir ha baja van,addig meg had beszélgessen álmában.Lehet nincs is ébren és álmában nyöszög csak.NEm kell mindenre ugrani,ha baja van ugyis ordit.
2012. nov. 27. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ordítás már késői jelzés, a babák legtöbbször hamarabb jeleznek, ha gondjuk van, nem feltétlenül üvöltenek egyből.

Abban egyetértek, hogy nem kell a legapróbb nyekkenésre felvenni, de azt gondolom, hogy a bömbölést sem célszerű kivárni.

Az anyuka megismeri a gyerekét, a jelzéseit, és meg fogja tudni különböztetni az álombéli nyekergést a jelzéstől. Ehhez azonban nem segít ha eleve csak a hangos sírásra reagál.

2012. nov. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!