9 nap múlva lesz 3 hónapos a kisfiam, de még egyszer sem
hallottam hangosan kacagni. Szerintetek ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Sokat mosolyog már az első heteitől kezdve, de "csak" mosolyog. A ti babátok mikor kacagott először hangosan?
2012. febr. 2. 13:54
1/9 anonim válasza:
3-4 hó között. De eleinte nagyon kevésszer és csak Apának este :))
2012. febr. 2. 13:56
2/9 anonim válasza:
kb 1 évesen
de komolyan nem tudom, de nagyon soká. nekem 6 hetesen egyszer mosolygott, talán 3 hósan már néha mosolyt ereszett meg, de kacagni még nagyon nagyon soká tette.
a védönö szerint az a gyerek aki sokat mosolyog és nevet ilyen picinek ott valami gubasz van. az átlag gyereknek nem kell sokat mosolyognia.
2012. febr. 2. 13:57
3/9 anonim válasza:
Nekünk is inkább mosolygós lányunk volt egészen 5 hónapos koráig. Utána megtanult kacagni.
Igazából szekáltam és ez tetszett neki. Na meg csikiztem a hasát, lábát, stb..
"Beszélni" pedig 2 hónaposan kezdett. Most már egyre jobban nyomja. 0-24-ig jár a szája. Nagyon komolyan gondolja néha a társalgást.
Fogalmam sincs, hogy miért van ez így, mert én az abba az anyukatáborba tartozom, aki hagyja kibontakozni a gyermekét. Tehát nem cipelem egész nap újszülött korától, hogy (pl.) ez itt az ajtó, fából van és fehér. Ez itt az üveg, .... stb. stb.
2012. febr. 2. 14:05
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor talán nem gond, ha nincs ilyen korban kacagás, már kezdtem megijedni, hogy nekem ilyen ki szomorú babóm van:)
2012. febr. 2. 14:10
5/9 anonim válasza:
Oh, nekünk mosolyogni is nagyon nehezen kezdett el. Ha jól emlékszem legalább 2 hónapos volt mire sikerült "kicsikarni" belőle mosolyt és olyan 3 hónapos korától kezdett el intenzíven. Szerintem a babák között is van különbség, hogy milyen jellem már ilyenkor is mutatkozhat talán. Nálunk a nagyobb nevetés aztán ezek után jött csak 4 hónapos kor körül. Az elején mindent nehezebb "kivárni", mi legalábbis így voltunk vele, főleg Apa. ^^ De aztán beindulnak a dolgok és nincs megállás. :)
2012. febr. 2. 14:14
6/9 anonim válasza:
7 hetesen kezdett el kislányom mosolyogni, kacagni kb. 4 hónapos kora körül. Most 5 hónapos, és úgy kacag, hogy időnként már nem bírja, és artikulátlan sikítás lesz a vége... Imádom. :-D
2012. febr. 2. 14:22
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nagyon nehéz kivárni ezeket a dolgokat, és az ember ezért is agyal sokat, hogy nah vajon ez és ez mikor történik már meg:D Alig várom hogy kacagjon a kis manó:D
2012. febr. 2. 14:26
8/9 anonim válasza:
Az én lányom olyan 5 hósan kacagott először és mivel tudtuk, hogy miért csinálja, addig nevettettük, míg csuklani kezdett :D
Meg kellett zabálni.Onnantól kezdve imádja, ha egy felnőtt hülyét csinál magából előtte:D
Egyébként mindig nagyon sokat mosolygott és most is.Mikor nevet kerestünk neki, meg is néztem a jelentését, de elfelejtettem idővel.A napokban kerestem rá és akkor tudatosult benne, hogy ennél jobb nevet nem is választhattunk volna neki!
Fruzsina a kislányom, a jelentése:vidámság :)
13 hós nagylány anyuja
2012. febr. 2. 14:41
9/9 anonim válasza:
A mi fiúnk sokat mosolyog,és a legelképesztőbb dolgokon hangosan nevet.Például,múltkor azon nevetet ahogy tüsszentettem!5 hónapos.A második válaszolótól kérdezném,hogy akkor most vigyem pszihológushoz,mert valami gebasz van?Én még ilyet nem hallottam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!