Mi ez? Hallottam valahol. Hálós valami, be elehet rakni babáknak pl. gyümit, és azon keresztül rágcsálja, kiszívja a levét. Nem tudja lenyelni, megfulldani.
Nekünk van és újfent nem értem,aki nem használta miért ir negatívan erról a szerintem nagyon is jó kis találmányról.
Azok az anyukák,akik nem olyan bátrak,mint itt 1-2 top anyuka miért ne használhatná a babájának,anélkül,hogy hülyének éreznénk magunkat a "lehurrogók miatt"
Azt eltudom fogadni,ha kipróbálták és nem vált be ezért-azért...de,hogy ki sem próbálták csak "hülyeség"...na itt kiakadok.
Kérlek,akinek nem inge ne vegye magára!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
pont tegnapelőtt ment róla egy kérdés.Én sem használnám. Kell a babának h csippentsen és fejlessze a finom motorikáját és tanulja meg h a falatokat meg kell rágni, h lecsússzon. Nem kiszívni:-)
egy jó zöldségpucolóval szép hajszálvékony szeletek vághatóak, amivel szöszölhet.
Felesleges mesterséges dolog, de én pl. a "biztonsági fürdetőt" is annak tartom, amibe csak bele kell rakni a babát. Én jobban szeretem a kezemben fogni a csöpp kis testét, amikor fürdetem. És jobban szeretek leülni vele szemben a konyhában, és etetni, nem egy ilyen természetellenes dolgot odaadni csócsálni.
Nem vagyunk egyformák, és attól, hogy nem próbáltam, lehet a véleményem negatív. Mert nem tetszik az ötlet!
Te mindent kipróbálsz, lehurrogó topmami??
Ja bocs, pont hogy nem-topmami? Hehe... vagy éppen hogy az... :P
Elnézést a 2 offért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!