Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez? Hallottam valahol....

Mi ez? Hallottam valahol. Hálós valami, be elehet rakni babáknak pl. gyümit, és azon keresztül rágcsálja, kiszívja a levét. Nem tudja lenyelni, megfulldani.

Figyelt kérdés
linkelnétek?
2012. jan. 18. 18:39
1 2
 11/15 TKI Ibolya ***** válasza:
0%
Az már csak mellékesen hogy a rostanyag a hálóban marad pedig a gyümölcsből arra is szüksége van a szervezetnek és az emésztésnek.
2012. jan. 19. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha még ki sem próbáltátok,honnan tudjátok,h a rost anyag benne marad??

Szó sincs róla és nagyon szépen tudja a baba rágni az ételt a hálón keresztül,megtanul rágni is...ettől az nem marad el.

Száz szónak is egy a vége...

A magam véleményét írtam ide azt,amiért jónak tartom..

és szót emeltem azért,hogy aki nem próbálta ne mondjon negatív véleményt olyan valamiről,amit nem ismer...

Aki pedig kisem próbálná..hát lelke rajta,de ettől sem lesz "rossz" ez a termék.

Természetesen én sem próbálok ki mindent,csak olyan valamit amit hasznosnak itélek meg saját magam.

Amint írtam is én kicsit aggódósabb vagyok,első babám van...nekem ez biztonságot ad...ennyi!

Több szót nem érdemel!!!

Mindenkinek minden jót!

2012. jan. 20. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:
nem szót emeltél, lepontoztál minden MÁS véleményt...
2012. jan. 20. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:

A lekezelő stilusotokat pontoztam...

Tisztelet a kivételnek!

Véleményt soha nem pontozok le,sőt lepontozni sem szoktam!!!

2012. jan. 22. 19:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Elég!
2012. jan. 23. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!