Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell minden gyereket...

Miért kell minden gyereket szépnek találni?

Figyelt kérdés
miért kell minden gyereket szépnek tartani? Ha valaki nem találja annak az már bunkó, meg hülye. Igenis vannak csúnyácska gyerekek is. Nem azt mondom, hogy a képébe kell vágni a boldog kismamának, hogy ez a gyerek csúnya, de úgy általában, ha arról van szó, hogy valaki nem tart minden gyereket szépnek, csodálatosnak és okosnak, az már hülye, majd kinövi stb. Mit nőjek ki ezen, nem vagyok már tizenéves, egyszerűen igenis vannak olyan gyerekek, akik úgy néznek ki, mint valami ufonauta, nem tudom azt mondani, hogy jaj de szép, ha egyszer nem az.. Nem mondom meg az érintettnek, hogy hát ez a gyerek nekem nem tetszik, pont, mert nem vagyok bunkó de azért ne várják már el tőlem mások is, hogy lecsorogjak a székről gyönyörűségemben minden gyerektől...
2009. aug. 17. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem kell minden babát szépnek tartani,sőt nem kell imádni se minden babát,csak azért mert baba.Az meg tök mindegy,hogy ezt egy nő vagy egy férfi gondolja így...Ízlések és pofonok!Én az kisfiamat imádom és gyönyörűnek tartom (mondjuk őt mások is annak tartják :-),és ő a legokosabb is NEKEM!És attól,hogy anya vagyok,én sem szeretek minden gyereket.:-)

2009. aug. 17. 17:47
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem próbáld ki nyugodtan, hogy megmondod milyen rondának tartod a gyereket, mindjárt megtanítanak a dupla hátraszaltóra egy balegyenessel. És meg is érdemled.

Először is, mert provokációnak szánod a kérdésed.

Másodszor, mert kit érdekel a véleményed? Senki nem kényszerít rá, hogy hazudj. Te görcsölsz a saját véleményedtől fuldokolva.

Minden kisgyereken van valami helyes.

A lába, a szeme, ahogy mosolyog, akármi.

De ha semmi kedveset nem találsz rajta, akkor nem is várja el senki, hogy mondd a véleményedet. Halgatsz, mosolyogsz és kész.

De az a véleményem, hogy Te igenis közölni akarod a véleményedet.... hát tedd meg. Az viszont már nem tetszik Neked annyira, hogy másik is közlik a lesújtó véleményüket ez alapján: provokálsz, bántó vagy,nincs benned anyai érzés, nem vagy tekintettel mások érzelmeire.

Esetleg az is szóba kerülhet gyorsan, hogy milyen ronda voltál gyereknek. Hiszen a -büszke- szülőpárnak is joga van elmondani a véleményét. És könnyen lehet, hogy Te most nem vagy túl szép......

2009. aug. 17. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémát. Talán lépten-nyomon olyan anyukákkal találkozol, akik azt kérdezik, hogy "ugyen milyen szép a babám?!" Nem kötelező minden babát kommentálni, ha nem találod szépnek, akkor mondd, hogy milyen édes, aranyos vagy cuki, nem kell ömlengeni. Én soha senkitől nem kérdezem meg, hogy szép-e a babám, ha megdícsérik örülök, ha nem, akkor egy kicsit csalódott vagyok, de nem teszem szóvá.
2009. aug. 17. 18:08
 14/25 anonim ***** válasza:
2009. aug. 17. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdést senki sem tartotta provokatívnak.
2009. aug. 17. 18:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Valaki azt mondta neked, hogy bunkó vagy, mert nem mondtad a gyerekére, hogy szép? Innen ered a kérdés?

Mert ha nem, akkor esküszöm nem értem, hogy min vagy felháborodva.

Én sem szoktam dícsérni a nekem "nem tetsző" babákat, de még sosem bunkózott le emiatt senki.

2009. aug. 17. 18:37
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Tisztelt kérdező! Neked van gyereked? Vagy csak unatkozó fiatal vagy, aki nem bír magával szeptemberig?

Érdekes, hogy ezeket a kérdéseket nem lehet jelenteni... Se ezt, se a tegnapit!! Mi lehet az oka?

2009. aug. 17. 18:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen, általában olyanokkal találkozok, hogy ugye milyen szép? De ugye milyen okos? Mintha rám kényszerítenék, hogy mondjam már milyen szép. Meg sokszor mikor elmennek a gyerekkel, mondjuk most legutoljára egy rokonomhoz jött át a szomszédja a gyerekével, aztán mikor elmentek akkor folyamatosan azt mondogatta a rokonom, hogy jaj de szép, jaj de okos, ugye mennyire? Hát szerintem nem annyira, hát hogy mondhatok ilyet, mert minden gyerek szép. Na azért bocs, de ez akkor is túlzás.
2009. aug. 17. 19:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekik elnézhető, mert a gyerek saját szülei.
2009. aug. 17. 19:11
 20/25 A kérdező kommentje:

Én is mondom, hogy aranyos édes, stb, de azért ne kelljen már szépnek is tartanom. Múltkor egy majdnem három éves kislányról áradozott nekem a szomszéd, hogy mondanak neki valamit és azt mondja AAA, ugye milyen okos? Hát most komolyan. Egyébként az anyám is így van vele, meg a terhes nővérem is, hogy néha olyan képeket mutogatnak, hogy juj, és akkor nem tudja mondani, hogy de gyönyörű. És érdekes mi olyanokkal is találkozunk, akik nem a saját gyerekeikre várják el, hanem úgy általában, ha valaki kimondja, hogy márpedig úgy általában nem minden gyerek szép, akkor teljesen fel vannak háborodva.

Mellesleg éppen a gyerek témára vagyunk hangolva a férjemmel, és a saját gyerekem nekem a legjobb, legédesebb stb lesz biztos, de nem fogok csodálkozni, ha esetleg a kis pofiját felfújva, a nyelvét kidugva csorgatja a nyálát kidülledt szemekkel, akkor nem mindenkinek az lesz az első gondolata, hogy de szép gyerek.

2009. aug. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!