Minden anyuka szépnek, a legszebbnek látja saját gyerekét?
Figyelt kérdés
Én igen! :-) Rajzolni sem lehetne szebbet! :-)
És mindenkitől ezt hallani...de vajon tényleg így van?
2010. máj. 14. 13:31
1/16 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nem a születés utáni "gyűrött-gyötrött" állapotra gondolok, ami ugye gyakran előfordul, hanem úgy általánosságban.
2010. máj. 14. 13:34
2/16 anonim válasza:
Szerintem igen :-)
Teljesen máshogy néz ki, mint ahogyan előtte elképzeltem, de már nem is igazán emlékszem, hogy milyen pofira számítottam, mert amint kisimult a szülés után minden kis porcikájára rácsodálkoztam, hogy mennyire csodaszép! Azóta is rendszeresen előfordul, hogy úgy nézegetem. Szerintem ez meg is marad, ahogy egyre nőni fog és változik. Most két hónapos.
3/16 anonim válasza:
Hétről hétre szebb lesz,gyönyörű arcú kislány.9 hós.
4/16 anonim válasza:
Igen!Enyémek is gyönyörüek,és nagyon büszke vagyok rájuk!Nekem 3 kisfiam van 4,5 éves 3 éves a picur 2 hónapos!Szerintem minden anyukának a sajátja a legszebb,a legügyesebb,legokosabb stb :)
5/16 anonim válasza:
Szerintem igen.Köztük én is!Egyébként még soha nem hallottam 1 anya szájából sem h de csúnya a gyerekem:DEgyébként az én picikém gyürötten is nagyon tetszett nekem:D
6/16 anonim válasza:
Akár a gyűrött arcocskára gondolsz, aki egy nehéz utat tett meg, akár a mai napra, akkor is mindenkinek a sajátja a legszebb! Az én egyik lányom 17 éves, a másik 2 hónapos, de akármelyikre nézek, csak gyönyörűséget látok rajtuk! Csodálatos, gyönyörű gyerekeim vannak!:)
8/16 anonim válasza:
kizárt...az enyém!!! :)
Szóval :igen!
9/16 anonim válasza:
ige,de olyan is van sajnos akit CSAK az anyukája tart szépnek!!
ilyen a szeretet.
10/16 anonim válasza:
A szomszéd néni mesélte, hogy kifejezetten csúnya kisgyerek volt Balázs, a fia, na aztán hogy kikupálódott...:)fotót is mutatott ,hogy bizonyítsa, nem hazudik:) brutálcsúnya kisfiú volt, most kifejezetten jóképű pacák:) meglepődtem! Szóval van őszinte anyu is:) másfél éves kisfiam őzike szemével, művésznős pillákkal, göndör fürtökkel, na meg első kiálló fogaival igazi szuperszép bébi:) a csudaszép csámpi járását had említsem még...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!