Minden anyuka szépnek, a legszebbnek látja saját gyerekét?
Figyelt kérdés
Én igen! :-) Rajzolni sem lehetne szebbet! :-)
És mindenkitől ezt hallani...de vajon tényleg így van?
2010. máj. 14. 13:31
11/16 A kérdező kommentje:
Na, pont ilyen válaszokat szerettem volna kapni! :-)))
Jó babázást mindenkinek!
2010. máj. 14. 14:31
12/16 anonim válasza:
Szia! Nekem mindig meséli apukám hogy az öcsém milyen csúnya baba volt.
Nekem lányom van, számomra a legszebb ahogy te is írtad!
13/16 anonim válasza:
Én szerintem reálisan látom a dolgot. Szép a kisfiam, de láttam már nála szebbet is, csúnyábbat is.
14/16 anonim válasza:
Na az ilyen kérdéseknél nem értem a lepontozgatást... nem is érdekes! Kifejezetten nagyon örültem a kérdésednek, mert erre aztán tényleg csak pozitív válaszokat lehet írni, és egész biztos, hogy nem lesz vita! :-)
Természetesen az én gyönyörű kislányomnál szebbet még sohasem láttam és nagyon boldog vagyok, hogy ezt a kis arcocskát nézegethetem minden percben :-)
15/16 anonim válasza:
Én sem értem a lépontozás okát!Mindegy szerintem akkor is mindenkinek a sajátja a legszebb.
16/16 anonim válasza:
lepontozás nem lépontozás....bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!