Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ezt, hogy reagálnátok le,...

Ti ezt, hogy reagálnátok le, gyermeketekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy 8 hónapos kisfiam. Nem forog, kuszik s.t.b. nagyon kis értelmes egyébként szépen beszélget. Meg mozgolódik ő de nem csinálja amit kellene már egy 8 hónaposnak. Járunk tornára elvittem a neurológiára is kivázsgáltatni. Nincsen nagy baja csak lusta.

Erre az én sógornőm élettársa állandóan szóvá teszi , hogy a feje az egyik oldalon picit laposabb mint a másik oldalt, mert pici korába az izomzat miatt mindig csak egyik oldalra forditotta a fejét és ugy aludt. El vittem az orvoshoz, hogy mit csináljak vele mert én hiába forgatom ő visszaforgatja a fejét. Ekkor átrendeztem a szobát és akkor szépen ki is igazodott neki , mert akkor már mindkét irányba kezdte tartani a fejét. El visszük mindenhová ha valami baját látunk.

És, hogy ő már akarta is mondani nekünk, hogy mindig egyoldalra van a gyerek. Meg haggyuk ott hason egy másfél órára a földön és tegyek elé egy játékot és akkor majd odamegy érte. Meg állandóan tornáztatná és készségfejlesztőzne a gyerekkel. Meg direkt eszik iszik előtte , töle félméterre, hogy bosszantsa mert szerinte ez készségfejlesztő. Tegnap alig tudtam magam türtőztetni mert anyósnál voltunk és akkor csinálta ezeket a gyerekkel megint és nem akartam vitatkozni, mert anyós amugy is sértődős.

Nekem annyira rosszul esik mikor a gyermekemre ilyeneket mond. Milyen jogon minősit bárki is is más gyermekét?Mikor olyan nehezen is lett a kis drágám. Meg a milyenk akkor is . Hozzá teszem neki nincs is gyerek de az észt azt tudja osztani.Köszönöm ha elolvassátok!

2012. nov. 26. 15:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is!

Kedves 9-es biztos van az irigységben is valami mert azt mindig mondja, hogy milyen szép kisfiu, meg ő azt is megmondaná ha nem lenne szép. Ez is milyen szöveg. Mindenkinek a sajátja a legszebb! Még, hogy megmondaná, a szemét kikaparnám.

Kedves utolsó! Ezekkel csak így lehet ha nem járunk össze. Már előre hergelem magam, hogy megint mit fog beszolni.

És képzeljétek nem is nagyon akar gyereket pedig 30-on tul van. A sógornőm meg mindig nyomja a kezébe a gyereket , hogy hátha kedvet kap. Erre a multkor is rotyogtatott a pellusba és adta ide szó szerint mint egy büdös rongyot, hogy beszart. Közbe csak pukizott, de a pellus ezért is van rajta.

Ilyeneket csinál. De közben meg szereti a gyereket, mondása szerint.

2012. nov. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!