Kényes kérdés kukival kapcsolatban. (nem bőrfelhúzás stb) (Többet lent! )?
Kedves Jégtánc!
Köszönöm a választ, megnyugtató :)
Bevallom, picit attól féltünk/félünk, hogy azért nézi őt, mert tetszik neki, de "másként" és felnőttként majd nem a lányok felé fog nyitni.. Tudom, buta gondolat, de a mai világban már bármi lehet... :((
Kedves 1-es! Nálunk sem volt divat a családban pucérkodni, sőt!! Viszont mi úgy vagyunk ezzel, hogy egy egészséges pucérkodás, gyors átöltözés belefér, illetve ha bemegy a gyerek a fürdőbe, amikor éppen fürdünk, akkor nem fogunk sikongatva magunk elé kapni törölközőt...
A világ megismeréséhez ez is hozzátartozik és kell is.
Szóval a himbilimbizés NEM arról szól, hogy odaállna elé terpeszbe és mutogatná, hogy nééézd mááá kisfiam nekem mim van... :)
kedves 3-as.
jó fej vagy és köszi az őszinte választ!
Jót derültünk a férjemmel.. :D
nna, kiváncsi leszek nálunk mik lesznek majd...
Persze előbb beszéljen a manókánk. Azt is nagyon várom már!
Gyerekszáj... hihihi
1-es vagyok.
Én tényleg nem láttam apukámat soha meztelenül, sőt anyát se nagyon, pedig nagyon szoros a kapcsolatom mindkettővel és nem is neveltek máskülönben prűden. Eddig úgy gondoltam, hogy egy gyerek számára ijesztő lehet egy felnőttet látni így, de lehet nincs igazam. Úgy látom a férjem számára is fura lenne. Majd átgondolom még. Nekünk még csak 3 hónapos a lányunk.
1-es.
Persze megértelek, s ha lányom lenne, lehet, hogy én is picit gondolkodnék a dolgon. De nem hinném, hogy jobban ijesztő lenne akár kislány, akár kisfiú számára az apa kuki, amikor neki még minden új, ismeretlen és természetes. Csak MI, felnőttek tudjuk, hogy az mi és mire való. Ők még nem! Azt sem tudják, mi az, hogy nemiség, nemek, nemiszervek...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!