Hová ez a nagy sietség? Miért kezdik el hamarább a hozzátáplálást, mint 6hónap?
A 2-3 hót én is korainak találom, de hogy 4 és 8 hós között mennyi szilárdat igényel a baba, az totál egyénfüggő. Ha még nem kell neki, akkor szopizzon/tápizzon tovább, ha meg kell neki, kkor mehet a szilárd kajcsi :)
Mi majd 6 hósan kezdtük el, így adta magát, így igényelte a babám, de ha a 2. gyereket megszülöm és a tápszergyártó cégek által támogatott kutatások kimutatják, hogy 10 hósan kell elkezdeni a hozzátáplálást, akkor azszem annak már nem fogok bedőlni :)
"A hozzátáplálást csak 6 hónaposan lehet elkezdeni"
Nekem nem volt elég a tejem,így igen is hozátápláltam 3 ,5 hós korától,mellette szopizott a lányom.Egészséges kislány,semmi baja.14 hós koráig szopott.
Èn azt mondtam inkább kap tejpépet a tej mellé és gyümölcsöt mint tápszert.
Ezt mindeki döntse el magának,hogy mit csinál.
Èn amúgy sem csak szoptattam volna 6 hónapig!!
Ismét írom,mindenki úgy táplálja a gyermekét ahogyan gondolja.
CSak gondoljunk bele szüleink mien korán kaptak enni,és betegek??Allergiásak??Több allergiás gyerek van napjainkban,mint a régi generációban.
Lehet lepontozni!!Ez az én véleményem.
Vannak babák, akik nagyobb étvágyúak és nem elég tápláló nekik az anyatej. Áll a súlyuk, akár hónapokig. Talán orvosi javaslatra.
Ez csak tipp. Én 6. hónap után kezdtem hozzátáplálni a babám, most 7,5 hónapos és nem tudtunk még egy étkezést sem kiváltani-szerintem ez sem túl jó. És csökken a súlya, mert annyit kúszik, forog, meg sem áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!