A hozzátáplálást el lehet kezdeni hamarabb?
Most aztán kapni fogod majd a leb...szós válaszokat, hogy miért nem tudsz várni még, meg ilyenek.
Na de a lényeg. Az én babaám is Bebát kap. Nekem is úgy tűnt néha, hogy nem elég neki. Ezért olyan 3 és fél hónapos korában kezdtem neki reszelt almát, vagy üveges almát, meg ilyeneket adni neki. Nagyon szereti, és jobban táplálja. Azóta éjszaka se ébred, csak egyszer. Ma 5 hónapos, és ebédet már kiváltjuk. Semmi baja sincs.
Kedves első! Köszönöm a válaszod!
Kedves második! Ha nem tetszik, lépj ki. Remélem te nem "kínlódsz" ilyen problémával.
Szia! Írok neked privit inkább mert csak letolnának itt! Megírom én hogy csináltam én nem vártam meg a 4 hónapot!!
E.
És minden héten egy barom válasz.....talán az is ugyanaz a személy lehet!
Kedves kérdező, én megkérdezném a védőnőmet is és agyermekorvost, de nem hiszem hogy akadáélya lenne hiszen mi is úgy nőttünk fel hogy már pár hósan kaptunk almát, barackot :)
15.08-as!!
írnál nekem is privibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!