Fájhat a hasa babámnak az esti tejtől?
Figyelt kérdés
14 hónapos, 2 hete szoktattam le a ciciről, azóta laktózmentes tejet kap este, 2.5 dl-t elalvás előtt. Azóta lefekvés után 1-1,5 órával mindig felsír keservesen és nehéz megnyugtatni, nehezen alszik vissza. Utána általában megint felébred 1 órával, és szintén nehezen alszik vissza. Most feszítette magát nagyon, bár lehet csak a hisztitől.
Szerintetek?
2009. aug. 16. 21:48
11/12 anonim válasza:
Én babám is bírja a tejtermékeket, a tejet mégsem, szerintem hagyd el. Végülis nem nagyon van más választásod, hisz te sem akarod , hogy fájjon a hasa, tehát kár erőltetni.
12/12 anonim válasza:
Szia!nálunk is ez a helyzet, csak mi másfél évesek vagyunk, a kislányom 13 hós koráig szoptatott.esténként adtunk neki tejcit..cici helyett, könnyen elaludt, bár 1-2 óra fele felkelt, és nyughatatlanul sirt, nem értettük hogy mi baja..de általában 10-15 perces sirás után, megnyugodott, és elaludt, de megnyugtatni sem lehetett.szinte ugy sirt, hogy még aludt,sajnáltuk nagyon.bár az én gyermekem is jól eszik, de mi azt csináltuk hogy este lefekvésnél 8kor adunk rendes vacsit, és utána iszik, 2-3dl tejcit.és azóta nem kel fel éjszaka sirni sem, sőt alszik nyugodtan reggelig.(mi ha 6 körül adnánk neki szilárd ételt, biztosan nem lenne elég.szerintem probáljátok meg ti is.a 14 hós baba ehet már azért szilárdabb kaját, és nem terheli meg a gyomrát, ha lazább kaját adtok neki, lefekvés előtt, kb egy órával.(mi is gondoltuk hogy hiszti..de igy utólag tudjuk hogy nem, éhes volt..meg álmos is amikor felkelt, és minden baja volt, ja igen olyankor, nem szokott elfogadni semmit.remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!