Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hasa fájhat a babámnak?

A hasa fájhat a babámnak?

Figyelt kérdés
Sokat pukizik, néha vörösödik a feje és nem kakilt másfél napja. Anyatejes és tápszeres. A gripe water-től esetleg tudna kakilni?
2010. febr. 13. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti a hasa fáj. Ha a lábát is húzogatja a hasához akkor 100%. Biztos bántja a kaki. Nekünk a Gripe Water aranyat ért minden tekintetben, úgyhogy én csak ajánlani tudom. Egy kis vizet is itathatsz vele, hátha lazábbá teszi a székeletet és végre kijön!
2010. febr. 13. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos a hasa fáj.Mivel anyatejes próbálj most te vagy lekvárt vagy baracklevet inni és majd az lazítja a székletét neki .Vagy próbáld meg a glicerines kúpot az szokott segíteni de a gripe water víz is jó bár nekünk az bejött hogy én ittam baracklevet :)
2010. febr. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!