Miért nem vesz levegőt rendesen a 6 hetes babám?
háton alszik?
hason alszik?
oldalt alszik?
Erre jó anlégzésfigyelő, mert éjjel ha ne adj isten nem venne lwvegőt, akkor az sípolna, ésnidejébwn tudnátok segíteni rajta!
Vidd el a gyermek orvoshoz, mondd el neki, ebből van sajnos a bölcsőhalál, hogy abba nem vesz levegőt...
Mi 3 hónaposok vagyunk volt ilyen velünk is.
Lehet hogy reflux-os. Én még nem mondtam a dokinak most fogom a következő tanácsadáson. Mp-ig csak rángatozik és ahogy fel kapom úgy vesz levegőt. Néha még köhög is.
a mi kisfiunk is ilyen volt, össze-vissza vette/nem vette a levegőket. Elvittem gyerekorvoshoz, a védőnőt is többször megkérdeztem és mind azt mondták, hogy teljesen normális. Néhány hetes korukig még nem egyenletes a légzésük, sokszor ki is marad 1-1 levegővétel.
Ennek ellenére én azért nem nagyon nyugodtam meg, főleg amikor láttam, hogy nem vesz levegőt. Éppen ezért légzésfigyelő egy megnyugtató dolog.
Kb 2 hónapos kor körül múlik el (ha jól emlékszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!