Masfel eves kisfiam miert szokott vissza az ejszakai evesre?
Figyelt kérdés
Fel eves kora ota nem kel fel mar ejjel, de mostanaban 2* is felkel hajnalban enni. Pedig adok neki este lefekves elott rendesen. Pl tegnap jol bevacsizott az apjaval 7-kor, aztan fel8-kor megkapta a 2,5deci tejet(rostokkal), de megis felkelt enni fel 3-kor, meg 5-kor is. Ezt nem ertem. Nem duci kulonben.2012. nov. 22. 11:25
1/3 anonim válasza:
Mert adsz neki enni. Kapjon vizet és aludjon vissza, nem kisbaba már, hogy éjjel egyen. Rossz szokás lesz belőle, ha hagyod.
2/3 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, amit az első.
Azért, mert adsz neki.
Az én fiam is elkezdett 9 hónaposan ismét ébredni. Mondta a doki,hogy nehogy adjak neki enni, mert egy ekkora baba, ha normálisan vacsorázik, nem éhes éjjel.
Pár korty vizet adtam neki, vagy csak a cumiját. Le szokott róla pár hét alatt!
3/3 A kérdező kommentje:
Elhihetitek, hogy nem rogton a kajaval probalkoztam. Ez megy kb egy honapja. Az elso, hogy mindig vizet viszek neki. Aztan ha tovabb ordit, akkor teat. Ha megtovabb, akkor felallok, es ringatom, es kb masfel ora hiszti utan jon a kaja. Utana rogton alvas. De ugy kel fel, hogy rogton ordit, hogy nyama,nyama. Azert koszi a valaszokat.
2012. nov. 22. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!