Volt éjjel erős fronthatás, vagy telihold, vagy bármi, ami nagyban befolyásolhatta negatívan kisfiam éjszakai alvását?
Figyelt kérdés
Most 15 hónapos és 5 hónapos kora óta egyedül alszik el a saját szobájában, reggelig alszik mindig.Tegnap este nem aludt el,teljesen meg volt zavarodva, közben persze iszonyat fáradt volt, de éjjel 1/2 2-kor sikerült csak elaludnia, pedig minden este 19,00-kor már alszik.Semmit nem tudtunk vele csinálni.Mi lehetett ez?Még soha nem volt ilyen.2011. jan. 20. 10:04
2/8 anonim válasza:
Szia! Igen, az én 15 hónapos lányom is teljesen meg volt zizzenve, napközben is alig aludt ennek ellenére hajnali 1kor!! tudtam elaltatni és még ébredt is 2 szer.
3/8 anonim válasza:
Nálunk fordítva volt. Már 19:00-kor aludt, fel sem kelt reggelig. (Régen volt már így)
Mostanában csak 21:00 után alszik el, és éjszaka többször ébred.
4/8 anonim válasza:
Lányom 3 hónapos, én sem tudtam elaltatni, pedig nagyon fáradt volt, csak sírt, alig bírtuk megnyugtatni. Ő akkor szokta ezt csinálni, mikor hó jön, de ennyire nyugtalan még nem volt.
5/8 anonim válasza:
13 hós babámmal én is hasonló remek éjszakát töltöttem :)
hidegfront+telihold :(
6/8 anonim válasza:
Nálunk még nem ért véget a nyűglődés...
7/8 anonim válasza:
Nálunk sem volt alvás. A kislányom már este 8-kor mindig alszik, éjszaka sem kel. Tegnap egész nap alig aludt és még este 10-kor is fent volt. Utána elaludt nagy nehezen, végül is bírta reggelig. De már én is ki voltam :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor ez úgy látszik sok babára hatással van.
2011. jan. 20. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!