3,8 százalékos tejet lehet adni 18 honaposnak? Felforralás nélkül? Nem erös neki, nem kéne 1,5 set adni?
Én mindig másfél százalékosat veszek magamnak ha az van azt kap ha az apjának veszünk 2.8-ast abból kap.
Nem hiszem hogy túl erős lenne ki kell próbálni melyik jön be neki.
Boltit nem kell forralni, házit viszont igen.
Én egyébként először keverném vízzel, vagy tejitallal/tápszerrel, amit eddig ivott.
Nálunk először hasmenése lett tőle, majd kevertem a 1,5 %-os tejet tápszerrel fele-fele arányban 2-3 hétig, utána kapta a 1,5 %-os tejet rendesen és nem volt semmi baja tőle..
próbáld ki először egy kisebb menyiséggel.
Vizzel higitsad vagy ontsel hozza egy keveset a megszokott tapszerehez. En eloszor 50ml tehentejet onottem hozza a reggeli tapszerehez (250ml+50ml) es fokozatosna noveltem a tehentejet es csokkentettem a tapszert. Az elso heten csak reggel adtam, hogy lassam nem-e uti ki. Utanna mar este is kevertem. Aztan par het alatt teljsen ataltunk.
A 3,8%-os tej az jo. A babaknak nem kell a kivont zsirtartalmu. Azt 2 eves kor utan szoktak ajanlani. A szervezetuknek szuksege van a zsiradekra, kell nekik a kaloriadus bevitel. Ugyhogy nyugodtan add csak. boltit nem kell forralni ahogyan mar irtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!