Semekkora gyereket nem raknék bele, tök béna ez a szerkezet.
Mit kezdene a földgömbbel, a háta mögötti figurával és a neki háttal lévő napocskával? Minden kilátást takarnak a bigyók, szegény gyerek, be lenne falazva.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Vásáron voltunk és ránk akart erőltetni egy ilyen szerkezetet egy házaspár.Mondtam nekik,hogy a kisfiam még csak 4 és fél hónapos.Erre a kezembe nyomták a használati utasitást amiben az állt,h 4 hónapos kortól használható.Ledöbbentem.A házaspár meg az én döbbenetemen és hülyének néztek amiért igy reagáltam,mert az ő gyerekük már 5 hónapos kortól benne ült és még állitani is lehet rajta,hogy leérjen a lába a földre.
De akkor nem én voltam a hülye és gondolkodok rosszul:)
Szia!
Nekünk van egy ilyenünk(nem pont így néz ki, mások a játékok rajta) és valóban már 4hónapos kortól használható a használati utasítás szerint, ezen én is meglepődtem. Mi 6hónaposan kezdtük használni, a lányom nagyon-nagyon imádta. Természetesen nem egész nap volt benne, néhány perccel kezdtük, de 20-25percnél többet nem volt benne egy nap. Lehet lepontozni, de szerintem nagyon jó kis szerkezet! Az egyik válaszoló írta, hogy a gyerek háta mögött vannak a játékok, ez nem így van, az ülőkéje forog 360fokban és a magassága is állítható. Ezt használtuk, de viszont bébikompba soha nem raktam a lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!