Újszülött babátokat mivel fürdettétek? Amit felírt a doki vagy vettetek előre valamilyen fürdetőt? Vegyek valamit? Ha igen mit ajánlotok? 34hkm
Gyógyszertári krém.
De krémként nehéz csúszós vacak.Keress egy szappan adagolót , önts bele forró vizet ,nyomd bele a krém felét,csavard vissza ,rázd össze alaposan ,majd enged fel hogy ne legyen forró mikor használod,vagy hagyd kihűlni.Így egy kézzel is boldogulsz vele és könnyű eloszlatni a babán.
a krém használható testápoló helyet is ,vékonyan.
Ha nagyobb lesz sem tanácsolom a j&j se a több bolti vackot.
Babe vagy freezdream gyógyszertári baba termékek.Piszok drágák de egy 500ml babe fürdető 6 hónapra elég. 4000Ft körül van ,és EPre elszámolható.
Én babe tusfürdőt és testápolót vennék első körben. A gyógyszertári pár száz FT ,addig össze lehet rá spórolni.
Gyógyszertárit én is, a gyerekdoki egyből három adagot írt fel :)
Eleinte mindig ketten fürdettük (többek között azért, mert utált fürdeni) úgy, hogy a férjem fogta a Babit, én a tenyereim között szétdörzsöltem a fürdetőkrémet és mostam a Babácskát :)
Olyan három hónapos kora körül váltottunk a Bioderma babafürdetőre, kicsit később kipróbáltuk a SebaMedet, az se rossz, most 9 hónapos és Babylove a fürdető (habfürdő), de ezt csak néhanapján használjuk, Sebameddel fürdik még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!