Beletennétek a babátokat olyan sportkocsiba, aminek csak 3 pontos biztonsági öve van (vagyis csak a derekánál fogja)? Előtte van babatálca.
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:25
3/7 anonim válasza:
Igen bele,nekünk is ugy van,csak nekünk karfa van elötte,nem babatálca!
5/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora a baba. Fiam 1,5 éves kora körül alakítottam át az 5 pontos övet 3 pontossá. Amikor kocsit kerestem ragaszkodtam az 5 pontos övhöz.
6/7 anonim válasza:
Nekünk 5 pontos, de csak 3-at használok belőle max, néha azt se. (Karfa van elöl.)
SZóval igen!
7/7 anonim válasza:
A babád habitusától függően. Én is csak 3 övet használok az 5-ből, de ma majdnem kiesett belőle. Nem elől, hanem oldalt próbált szökni, mert megunta a vásárlást. Nekem egy igazi rosszcsont, örökmozgó fiam van. Általában ugrál a babakocsi lábtartóján a korlátba kapaszkodva - mintha azt kiabálná: "gyorsabban, gyorsabban", vagy a korlátra rárakja a lábát, de már az is előfordult, hogy a korláton áthajolva oldotta ki a cipőjét. Mondhatni a frász kerülget, de ha mind az 5 övet használjuk, akkor meg képes megfojtani magát az övekkel, mert szabadulni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!