Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beletennétek a babátokat egy...

Beletennétek a babátokat egy 100cm átméröjü gyermekmedencébe, ami felfujhatós játszani a szobába?

Figyelt kérdés

Szépen ül már a babám,de még mászni nem mászik,kuszni meg csak nagyon ritkán.

Azért gondoltam erre,h ebbe is játszhatna,h ne csak a járókába játszon,végül is ez sem kicsi van neki elég tere is benne,meg gondolom én,h ha akar akkor kis is tud mászni belöle,ha már ugy érzi,h szeretne mászni is,meg van 100db-os labdánk is,ebbe szépen elférne az is,és a labdákkal is tudna szépen játszani,mert azt mondják a labdázás is jó készségfejlesztö játék!

Szerintetek merjem belerakni vagy inkább ne?

Ti használnátok igy szivesen?

2010. máj. 13. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, de csak ha nem nagyon csúszós az alja.
2010. máj. 13. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarjátok majd medenceként vízzel használni, akkor miért ne,
2010. máj. 13. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
aljába egy pléd és tök jó ötlet.
2010. máj. 13. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,akkor lehet délután be is üzemeljük!:)

Remélem tetszik majd a kisfiamnak is!:)

2010. máj. 13. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A földre nem szoktad lerakni? Akkor ha kinéz magának valami játékot, rákényszerül hogy elmásszon érte ha szeretné. Egyébként jó ötletbha főzöl akkor nem kell rá annyura figyelbi hogy hová tünt a gyerek, és jobban kilát mint a hálón a járókából.
2010. máj. 13. 13:19
 6/6 A kérdező kommentje:
De földre is leszoktam rakni öt,de sajnos eddig hiába csalom nem akar jönni érte,pedig a távirányitó a tv-s a mániája,de még nem akart jönni érte sajnos,remélem azért már nemsokára fog!
2010. máj. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!