Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek a helyemben a...

Ti mit tennétek a helyemben a lányommal? Vagy szerintetek mit akar jelezni?

Figyelt kérdés

Kislányom 17 hónapos múlt. Már egy ideje tudja mondani, hogy kaka. Egyszer pedig mutatta a pelust, mondta, hogy kaka és tényleg kakilt. Azóta viszont sokszor mutat a pelusra és mondja, hogy kaka, pedig nincs benne kaki. Gondoltam, hogy pisire vagy pukira is ezt mondja esetleg, így nem csináltam semmit, csak mondtam, hogy tényleg?! ok. Gondoltam biztos pisi miatt szól és már utólag.

Aztán nemrég pelus nélkül volt, egy teljesen száraz pelust vettem le róla éppen, fürdéshez készülvén. Mondja, hogy kaka. Ajjaj, fogtam gyors wc-re ültettem. Nyomott ezerrel, de semmi nem jött, se pisi, se kaki. Jellemzően ez történik. Van, hogy recseg, rotyog, de a végeredmény a nagy semmi. Eddig egyszer sikerült pisilnie wc-be.

Szerintetek miről lehet szó?? Nem akarom erőltetni a wc-zést. De azt sem szeretném, hogy kiderüljön, hogy tudna már szólni előre, csak én lesz@rom amit mond és végül leszokik a jelzéséről. CSak tudnám, hogy mit akar jelezni?!

Mielőtt valaki megkövezne, mindig megkérdezem, amikor szól, hogy szeretne-e wc-re ülni és ő megy a wc-hez önszántából, nem én pakolászom fel a klotyóra, ha kell ha nem. Sőt, volt már olyan is, hogy uszodában ő maga megindult és bement a wc-re, de ott sem sikerült :(.

2012. nov. 21. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy érzi az ingert, vagy amikor pukizik, azt is annak érzi, hogy kakálnia kell.

Nem kell erőltetni, jól csinálod. Ha szól, ráülteted, és ennyi. Ha sikerül, megdicséred. :)

2012. nov. 21. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy a puki és a kaka között nem tud különbséget tenni. Az én fiam is eleinte minden pukival rohant a bilihez, popóra szorított kézzel, és kiabálta, hogy kaka. Tegyél egy próbát, vedd le róla a pelust aztán meglátod, hogy mi lesz. Ha hajlik a wc vagy a bili használatra, akkor zöld az út, ha bugyiba pisil, és kakil, akkor add vissza a pelust. Van olyan gyerek, aki a bilibe pisil ezerrel, de kakálni csak pelusba hajlandó.
2012. nov. 21. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jol csinalod. Ha szol nyugodtan tedd ra a bilire. Ez meg nem eroltetes egyaltalan. Ha sikerul neki akkor meg hatlamas dicseret.

Masodik valaszado, ne haragudj de nem birom abbahagyni a nevetest. Nagyon aranyos lehetett a kisfiad. :)

2012. nov. 21. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: tényleg édes volt, főleg, mikor semmit nam talált a biliben. :-)
2012. nov. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!