Létezik hogy 4 hónapos fiam már fel akar ülni?
Ha hanyadt teszem le emeli a fejét, karjait, erölködik, ha pihiszékébe vagy az ölembe (max 150') fektetem, addig erölködik, mig hasizomból felhúzza magát.
Kicsit aggódom, hiszen 6 hónapos koruk körül erösödik meg annyira a hátizmuk, hogy meg tudjúk tqrtani magukat ülésben, nem?
Egyébkéni már egy hetes kora óta fordul hasról hátra, és 3,5 hetes kora óta hátról hasra.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Igen :)
Én megkérdeztem az ortopéd orvost, azt mondta, hogy ezt a tornát hagyjam neki, de ültetni egyáltalán nem szabad, kicsit sem.
Persze hogy létezik!A kisfiam is akart ülni ennyi idősen.Direktbe még nem ültettem,de megemeltük pl. a babakocsit.
Ne aggódj,nem minden baba fejlődik egyforma tempóban.
Készülj fel kedves kérdező, hogy babád várhatóan nagy meglepetéseket fog nektek okozni :)
Nekünk úgy indult, hogy 4 és fél hónaposan négykézlábra állt.Majd kiült oldalra.5 hónaposan már stabilan ült.5 és fél hónaposan felállt.Majd elkezdett mászni.Most lesz 8 hónapos és oldalazva lépeget.Vannak ilyen babák csak itt ne hangoztasd, mert megkapod a magadét..Én is le leszek pontozva a sárga földig az tuti, de lesz@rom :D
Nekem mindenki válasza hasznos! :-)
Most megnyugtattál Kedves 4/5-ös. Már eddig is nagy meglepetéseket okozott, a védönö a fordulások miatt már neurológiára akart küldeni. :-(
Mindenesetre felkészülök a gyors fejlödésre.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!