Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki otthon marad a babájával...

Aki otthon marad a babájával 3 évig, miért teszi? Hogy kerülitek el, hogy ne "golyózzatok be" közben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 10:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Huhh én épp tegnap gondoltam bele hogy jövő szeptemberben vissza kell mennem dolgozni és be kell adnom bölcsibe a 2éves lányomat.Én nagyon élvezem hogy itthon lehetek vele, nagyon sokat megyünk hétvégén barátok,hétközben hasonló kisgyerekes bnőmmel jövünk össze és tök jó hogy a gyerekek elvannak egymással (most 11 hós a lányom is és a bnőm fia is)és mi meg tudunk csacsogni közben.De egy szimpla bevásárlást is nagyon élvezek a lányommal.Pedig az elején én is szorongtam itthon egy kicsit de most hogy már nagyobb a baba és tudunk menni mindenfelé igy már nagyon jó:)ÉÉs egyedük maradtam a babámmal(szóval az apjára nem nagyon számithatok)és még igy sem zakkanok meg mert ki tudok kapcsolódni.Szóval ha tehetném nem mennék vissza dolgozni egyáltalán...
2009. aug. 16. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Csak sajnálni tudom aki a saját gyermeke mellett begolyózik. Annak nem kell gyerek. Hogy miért maradok itthon vele 3 évig, mert azzal, hogy anya lettem vállaltam, hogy magam elé helyezem a gyermekem érdekét, mely azt kívánja, hogy szeretetben, békességben neveljem itthon, tanítsak meg neki mindent. Meg azért is, mert imádok itthon lenni vele, nem tudnám elképzelni, hogy más neveli fel helyettem.

Úgy kerülöm el a begolyózást, hogy megyünk sétálni, játszótérre, vásárolni, biciklizni, dédihez, mamához. Ha nagy ritkán férjem itthon van együtt megyünk, vagy elviszi ő és akkor kikapcsolok. Én ha tehetném egész életemben gyereket nevelnék, és nem mennék dolgozni!

2009. aug. 16. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden vágyam, hogy anyagilag megtehessük, hogy 3 éves koráig itthon maradjak vele. Én annyira élvezem, eszembe sem jut a munkám. Nekem nagyon jó itthon vele, életem legszebb hónapjait élem. Most 6 hónapos, kezd nyílni az értelme, minden nap valami újat mutat, ááá nekem nem kell más a boldogsághoz. :-)))
2009. aug. 16. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, és az utolsó előttinek csak annyit, hogy én is ugyan ezt érzem.... :-))
2009. aug. 16. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is van is van egy 1éves kislányom és imádom egy okos kislány ...., de hazudik az az anyuka aki azt írja hogy élvezi az anyaság minden pillanatát!!Lehet lepontozni!Igenis fárasztó és ne mondja senki hogy minden nap úgy kel és fekszik hogy vigyorog!Aki igen az egy szuper anyuka.aki csak a mesében van.Én is azért vállaltam a gyereket hogy itthon legyek vele és tanítsam neveljem, de amit itt némelyik anyuka leír és letronfolja a kérdzőt?!

Én sem szeretnék 3 évig otthon maradni, de nem azért mert a gyerek teher lenne hanem azért mert felnőtt társoságba vágyom és agyereket szeretném szintén társas környezetbe szoktatni!Ez az élet rendje.

2009. aug. 16. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Márpedig én nem hazudok kedves utolsó! A gyerekvállalásnak is vannak nehéz pillanatai természetesen, de azért azt elismered ugye, hogy ha visszamész dolgozni ott sem fenékig tejfel? Vannak rosszabb és jobb napok, de ha leteremt a főnök, vagy el kell viselned egy kiállhatatlan kollégát, akkor azért az nem a jóérzésed szolgálja, ugye?

Mert a soraidból az derült ki, hogy a rosszabb napok és a fáradtság csak a gyerek mellett következhet be, a munkahelyen ez nem létezik.....

No lényeg a lényeg, a magad nevében nyilatkozz, máséban ne, mert én például nem hazudok amikor azt írom, hogy maradnék otthon a picimmel amíg csak tehetem!

2009. aug. 16. 21:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,én felpontoztalak ám...valahol nagyon igazad van..És üzenném "kedves" válaszolómnak,aki szerint nekem nem való gyerek,ugyan mi jogon ítélkezik felettem...?Sétálj légyszi el a 200 km-re lakó nagyikhoz a gyerekkel,aki 40 percet nem bír megülni a babakocsiban,mert utálja ha be van kötve bárhová is...nem ismered a gyerekemet,az összes rokon-ismerős aki jön látogatóba mondja,hogy ő egyszerre minimum 3 gyereket is kitesz...Nem tartom magam unalmas embernek,néha mégis roppant nehéz szór4akoztatni a minden percben új élményre vágyó babámat.Kívánok neked legközelebb ilyen 3 emberes gyereket-egyedül nevelésre.
2009. aug. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!